Nurtupu aynısı başıma geldi oğlum 24 günlük . 11 günlükken kusarken gördüm ve hemen yan çevirdim sonra baktım boguluyor gibi ters çevirdim . Yavrumun burnu tıkalı olduğu için genZinde balgam gibi virşey barmış morardı çıkaramadı . Tabi ben o an bunu anlamdım boguluyor sanıyorum . Eşimde yoktur misafirim vardı. Beş dakika boyunca ağlıyor sonra ağlaması kesiliyor boguluyor çırpınıyordu yavrum . Beş dakika sonra çıktım evden direk hastaneye gittik hemen aldılar nabzına felan baktılar. Çok şükür normaldi sonra hemen Muane olduk 4 saat felan hastanede kaldık tahlilleri yapıldı . Bi sıkıntı Çıkmadı . Oğlum ilk doğduğu sünsen beri hapşırıyor bende burnunu kendi temizlesin çok küçük müdahale etmeyim diye dokunmuyordum. Ama o gümden sonra düzenli temizliyorum . Hastaneden eve geldik eşime dedim ben artık bir saniye hile uyayamam çok korktun haran kusacak ve nefessiz kalacak sanıyordum dört gün boyunca bir saniye gözünden ayırmadım . Çok şükür daha sonra geçti korktum ve endişelerim . Umarım sizinde geçer . Onlar Allah’a emanetler .😘