Meryy33 Bebeğim 1 ay 7 günlük meme+mama olarak ilerliyoruz kafam biraz karışık 3 saatte bi mama veriyorum mama vermeden yarim saat önce emziriyorum 15 20 dk emip uyuyor zaten. Meme+mama ilerleyenler siz nasıl yapıyorsunuz
Archimom Meryy33 açlıktan ağlayana kadar memeyi zorluyorum, gün içinde genelde tek sefer mama veriyorum bir de yatmadan önce. 4 aylık benim oğlum da
Sb123sb Meryy33 1 ay 13 günlüğüz bebeğim 3 saatte bir kendisi uyanıyor zaten önce emziriyorum iki göğsümü de sonra mama veriyorum
Bebegimm1 Meryy33 ilk kendimi emziriyordum sonra mama veriyordum bizde 2.aya kadar 2 saatte bir acıkıyordu suan 3 bucuk aylik 3 4 saatte bir acıkıyor onceliginiz her zaman meme olsunn ☺
aysbabe Meryy33 biz 28 günlüğüz cok zayıf doğdu kızım o yüzden doktorum her emzirmeden sonra mama ver demişti ama ben öyle yapmadım hep emzirdim günde sadece 2-3 defa mama verdim şimdide sadece sütüm az oldugu zaman veriyorum canım.. sağıp verdiğimde oluyor
Meryy33 @Archimom bende mama vermeyip sadece emsin istiyorum ama sarılığı vardi ve kilo alımı yetersizdi doktor mamayi birakma simdilik dedi 3 saate bir normal heralde ondan öncede az da olsa emiyor
Yigitannesii Sb123sb bizde mama + meme olarak ilerliyoruz 23 gunluk bebegim. Kac ml mama veriyosunuz gunluk ? Ben sma kullaniyorum kabiz oldu sanirim mamayi abarttim ama doymuyor mecbur veriyorum cok icincede kabiz oldu
Yigitannesii Sb123sb tum gunde mi sadece 60 ml ? Nasil doyuyor cok az degil mi sadece mama ile besleniyorsa
Rahsann Ben de emzirdikten sonra veriyorum mamayı genelde günde 4-5 defa 60 ml lik veriyorum daha fazlasını vermemeye çalışıyorum. 23 günlük bu arada