SeherBerkman 2 ay 5 gün oldu doğum yapalı. Sezaryen oldum ve belden iğne yapılan yerimde 1 Aydır batma oluyor. Bebeğimi zor alıyorum kucağıma. Gece emzirmeye kalktığımda tamamen tutulmuş oluyor çocuğu beşikten alamıyorum resmen. Yanlış bir hareket yapsam sanki felç kalacakmış gibi bi batma bu nedir bu? Sizde de oldu mu?
nupeldemir21 SeherBerkman aynısı bende var bende belden iğne yaptım oğlum 2 ay 8 günlük sanki ferç olmuşum olmuş gibi tutuluyor çok canım acıyor gözümde. yaş geliyor özelikle oğlumu yıkarken çok zorlanıyorum
Tosbikim_351218 SeherBerkman benim de kızım 2.5 aylık oldu hala karnım uyuşuk valla bilseydim böyle uyuşuk kalacağını sezeryan olmazdım çok sinir oluyorum ya
SeherBerkman nupeldemir21 evet ben bu gece çocuğumu beşikten ağlayarak aldım ya çok fena boşa geliyor dayanılacak gibi değil. Bel fıtığı olabilir mi acaba 😩
SeherBerkman Alminakarakaya Maşallah canım. Çoğu kişi bende olmadı diyor ama bende oldu ya canımı çok yakıyor
SeherBerkman Tosbikim_351218 evet benimde öyle uyuşuk. Uyuşuk olunca yaptığın sporu bile anlamıyorsun sanki o bölge bize bağlı değilmiş gibi
Tosbikim_351218 Deniz2961 geliyor mu gerçekten gelmiyor diyorlar bi arkadaşım var o gün bana benim 8 yıl sezeryan olalı karnım hala ıyuşuk o geçmiyo oradaki sinirler ölüyo dedi
AtesAras Sezeryanda o uyuşukluk hiç bir zaman gitmiyor maalesef seneler geçse de o uyuşukluk hep kalıyor
nupeldemir21 SeherBerkman sordum değilmiş o iğnedenden dolayı çekekecekmişiz soğuga falan dikkat etmemiz gerk falan bür sürü olay yani
Tosbikim_351218 SeherBerkman evet ama bana kimse böyle olacağını söylememişti bilseydim sezeryan olmazdım çok rahatsız oluyorum elim bile değse hissetmiyorum ya 😢