heyipekto Anneler trendyol markette anne bebek ürünleri %30 indirimli bunun içine Mamalar bezler islak mendiller dahil ben hipp combiotic 1 mamayı 58 TL gibi bir fiyata aldım çok iyi koşun koşun koşun
heyipekto Lagertha çok iyi fiyat canım ben de bebelag gold aldım açıp 900 gr açıp 1 ölçek kullandım 1 tane 450 gr lık poşet hiçaçılmadı. Bi tanesi de 1 hafta önce açtım 10 ölçek ancak kullandım kendi mamama geri döndüm istersen uygun fiyatlı verebilirim
Henakiz Trendyol’da çevremdeki marketlerde Prima Pure yok ya şansıma. Bana Migros yolu göründü. 🤦🏻♀️
heyipekto YigitAlpsMom Canım link yok trendyol uygulamasından trendyol market seçeceksin orada adresine girip marketler aratacaksın sana yakın marketler çıkıyor zaten oradaki kampanyalardan hangi ürün olacaksa seçeceksin
Babys1 Ruzgarsmummy Trendyol markete gidin aradığınız ürünü yazın direk marketler alt alta sıralanıyor zaten bazı marketlerde sepette %30 indirim yazıyor. 32 Li premium care 4 numara 39 tlye düşüyordu market tedarik edemediği için 10 TL de müşteri memnuniyet indirimi verdi başka marketten 31 ₺ ye aldım 😅😂😂