Aysinnnnn Hanimlar bir aylik anneyim baslarda gogus catlaklarim icin arkadasimin onerisi ile streç film ile gogus uclarimi kapattim. Sizce de bunun olumlu yonde etkisi var mi ? Ya da sizler ne oneririsiniz
PelinKaraca Aysinnnnn lansinoh lanolın hpa kremi var kullan ayrıca göğüslerinden az süt sık öyle bırak ıslak kalsın kurudukça acıyor Çünkü.
Yerdeniz Öncelikle, göğüs ucu yaraları için bir krem kullanmanız gerekmekte. Bir çok markanın yada doğal bileşenli kendinizin yapacağınız kremleri kullanabilirsiniz. En çok kullanılanı ise “lansinoh” tur. Bir deneyin derim. Ama streç film mi! Hemen çıkartın atın. Hangi yara tamamen kapalı tutularak iyileşebilir heleki streç film gibi plastik bir ürünle. 😅 Göğüs çatlaklarında uzun süreli pamuktan yapılmış göğüs pedlerini bile önermiyor doktorlar. Bu dönemde yardımınıza koşucak en iyi ürün, göğüs kalkanı! Hava alma özelliğine sahip olan herhangi bir göğüs kalkanı hayatınızı kurtarıcaktır. Emzirmenizi gerçekleştirdikten sonra kreminizi sürüp, göğüs kalkanını takın.Bu ritueli her emmeden sonra yenileyin. Görüceksiniz bir iki gün içerisinde huzura kavuşucaksınız. 👍
esoo Ahhh!! Ahhh!! 2 aylık anneyim bende neler yaptım geçmedii geçmiyoda en son genel cerraha gttim antibiyotik ve antibiyotikli krem verdi yine geçmedi yarık kapanıyo gibi oluyo ama her emdiğinde geri açılıyo doktor bile yarığı görünce nasıl dayandın buna dedi. Bu arada ayva jeli lansinoh krem tahin yağı kantaron yağı zeytinyağ kullandımm hiç birinin faydası olmadı kendi sütümü sürüyorum açık geziyorum evde ama hiççççççbiri maalesef geçirmedi her emmek için ağzına aldığında canımdan can gidiyo ağlıyorum artık tişörtümü falan ısırıyorum 😔😔😔
Emine5864 esoo Merhaba normal gogus kalkani alın bence lansinoh krem sürüp gogus kalkani takarsaniz faydasını görürsünüz inşallah. Göğüs uçları hava alınca geçiyor yaralar çünkü.