Alpaslaninannesii Bizim bu egzama ne yaparsak yapalim gecmiyor antibiotikli krem, Kortizon, Sudocrem, Bepahnten Sensiderm, Eucerin atopik kontrol daha ne deneyebilirim 3 aydir gecmiyor dahada cogaldii 😔😔😔😔
Emir123ali Alpaslaninannesii ek gıda veriyormusunuz elma havuç armut muz balkabağı ekmek yani bunlardan biride tetikliyor bizde öyleydi
Pinarx07 Alpaslaninannesii bizimde boyle heryerinde vardi daha yeni azaldu diyet yapiyorm birde bioderma atoderm kremi bol sureceksin advantan krem birde fucidin antibiyotik krem verdu doktor vazelin beyaz kokusuz olandan sürdürdü dokror hergun nemlendireceksinjz dedi bol bol diyette yapiyorm gecmeye basladi 2 gunde inşallah bidaha cikmaz cok zor kesin alerjileri var bn molekuler kan testide yaptirdm birsey cikmadi ama bu alerjisi olmadgi anlamina gelmiyormus et sut yumurta kestik herseyi Allahim şifa versin birde linola sampuan kullaniyoruz dr soyledi
Alpaslaninannesii Pinarx07 bizdede var alerji nerdeyse hic birsey yemiyorum zatenn😐😐 sizinde böyle kabarik gibi oluyormu bizede verdi fucudin advantan surdugun surece iyi kesince tekrarliyor
Pinarx07 Alpaslaninannesii evet tekrarliyor gibi oluyo bizdede sivilce gbi kirmizi kucuk kabariklar olusmus bi kac tane advantsnda killanma yapmaya baslamis surmek istemiyirum onuda diyetteyiz hala bakalim ne olacak ilerleyen gunlerde tekrar ederse ben yama testi yaptiricam neye varsa cikmasi lazimki yemeyelim o gidayi bizim kanda cikmadi molekuler alerji testinde cikmadi
irem09 Kuruyemiş tüketiminiz nasıl? Antep fıstığı ve yer fıstığı bebeğimin yüzünü mahvetmişti. Kakasında kan olmustu.
Swtlna Alerji kaynaklı değil de 26 aylık ilk defa egzama oldu advantan oksizinc deritus verdi doktor deritusu bulamadık diğer ikisini 2 gündür kullanıyorum baya iyi geldi
2lokum_moms Alpaslaninannesii kuruysa aynısefa balsam kullanabilirsiniz çok faydalı ben pişikte bile onu kullanıyorum