ElifkonunAnnesi Mariposa gecicek canım gecicek 🙏 geriye yıllar sonra resimlere bakıp ‘bak sen bu kadarcıktın da küçücük halinle bizi parmağında oynatıyordun’ diye gülerek anlatacağımız anılarımız kalacak inşallah 🥰
ikievlatannesiii Mariposa Cok iyi anliyorum canım bende yeni dogum yaptim 1 aylık bebegim malesef bu huysuzlukla zor oluyo biraz sende saglikla kucagina alirsin insAllah 🤲🥰
Mariposa ikievlatannesiii aminn çok teşekkür ederim, bakalım bizi daha neler bekliyor kafayı oynatmazsam gene bi post açarım 😅
snyck Mariposa öyle malesef güya kiz çocuk sürekli masaya cik atla sandalyeden koltuktan atla cekmecelerden buzdolabından yiyecek aşır bulaşık makinesini çalıştır kapat işi bunlar yalnız bırakmaya asla gelmiyor
Mariposa snyck hic hemde, kız çocuk erkek çocuk hepsi aynı bence koltukların üzerinde olur olmadık yerlerde . Allah can sağlığı versin bize de sabır insaAllah ☺️
ElifkonunAnnesi Mariposa Gelir tabiiii 🤗 biz de bebektik büyüdük, anne olduk, şimdi sıra onlarda. Büyüyüp anne baba olucaklar, biz de onlara ‘iste sen de aynı bebeğin kadar miniciktin’ diyeceğiz 🤲
Minikcivcivim Mariposa oh ne güzel, bizde bebekleri yıkıyoruz kovanın içinde bu da bizi oyalıyor 1saat😅
Mariposa Minikcivcivim sulu oyunları da çok seviyor ama bana sinir basıyor her yer ıslanıyor 🤯 onlar da sıkılıyor çocuklar da haklı be yapalım orta yolu bulucaz bi şekilde ☺️
Minikcivcivim Mariposa evet valla biz nasıl sıkılıyorsak onlar bizden çok daha fazla sıkılıyor şu korona bi bitse de çocuklar rahat rahat kaynaşsa arkadaşlarıyla🥺
Mariposa Minikcivcivim insaAllah ya 😔 vakalar yasaklar vs derken ümidimiz de kalmıyor artık sonumuz ne olacak bilmiyorum .
Mariposa ElifkonunAnnesi anoo 🐥 insaAllah bahtları kaderleri güzel olsun hepsinin . Allahim iyilerle karşılaştırsın her daim. Bu sendromlar da geçecek insaAllah 😍
ElifkonunAnnesi Mariposa amin canım amin 🙏 kaynanamın bir lafı vardır çok sevdiğim, ‘Allah göğsü merhametlilerle karşılaştırsın’ der hep 🤲🤲