Htcayaz Kızlar emzirirken sacini boyayan varmi acaba boyamak istiyorum ama evladimada zarar veririm diye korkuyorum
HaticeAda Htcayaz ben boyuyorum bi sıkıntısını görmedim. Ama boyarken havadar biyerde yapıyorum. Kokmasın eve diye balkonda bekliyorum süresi dolana kadar. İyice duruluyorum sonrada.
Esma34 Htcayaz ben boyattım. İnsanlar hamileyken bile boyatıyor. Emzirirken bebeğe ne gibi bi zararı olabilir ki pek anlamış değilim. Hadi hamileyken kokusunu solumak falan zararlı olabilir.
Dorukcumunannesi Htcayaz hamileyken bile boyatan var her ne kdr karsi olsamda..ama dogduktan sonra problem yok bnce boyattim iki kere,birinde actrdim sacimi orealle hatta.
Htcayaz HaticeAda aynem bnde oyle dusunyrum lohusalikta bide insan kendini guzel gormek istiyor beyazlari gordukce iyice bunalima giriyom😁
Aylin3509 Bende boyatmak istiyordum ama doktorum ne hamileyken ne de emzirirken boyatmamı önermedi. .
Mrtnurr Ya bende boyatıcaktım bi postta okudum kadının teki resmen kendine beddua ediyodu sacımı boyattım sütümün tası degşti bebegim içmio cok kötü bi anneyim ben falan diye okudum bende vazgectmmmm
Esma34 Mrtnurr bence doktoruna bi sor ama çok anlam veremedim belki başka bi sebepten sütü değişmiştir anlamamıştır. Bende öyle bişey olmadı.
Esma34 Mrtnurr yani doktoruna sormalısın çocuk doktoruna da sorabilirsin bende merak ettim burayada yazar mısın ne diyecek
Miss Bende boyattim 3gün önce 9 ay boya görmedi saçlar napayım 40im çıkar çıkmaz boyattim valla yani sonuçta benimde kendimi iyi hissetmem lazım eve döndüm emzirdim hiçte sıkıntı yaşamadım
Merihinannesi Esma34 ben sormuştum boyatabilir miyim diye doktorumuz organik boyayla boyayabilirsin demişti
gzmemr Htcayaz canım hamileyken organik boyayla boyattım şuan emziriyorum normal garnier boya ile boyuyorum hiç sorun yok solumayın acık alanda yapın yeterli...ve cok arastırdım bilimsel hiç bir veri yok sadece önlem için doktorlar söylüyor...
Htcayaz gzmemr aynen aslinda ben bir sakinca gormuyorum ama eşim fazla dikkat ediyor onun bilgi edinmek istiyordum