Bal_yanak Kızlar alışveriş yaparken hatalı girdiğim şifre sonucu eşimin hesap kartı kilitlendi yanlışlıkla bunun için ne yapmam gerekiyor söyledim şimdi bankaya arayacak ama hani hemen düzelir mi lütfen başına gelen varsa yazsın 🥺
Bebisiiiim Bal_yanak durumun acil olduğunu belirtirsen en geç iki gün içinde kart gelir. Ya da bankadan isimsiz kart alabilirsin
Bal_yanak Bebisiiiim hadi ya off TrendyoldAn alışveriş yaparken kilitlendi sonraki günlerde deneyin yada müşteri hizmetlerini arayınız yazdı
Bal_yanak Mrymalya aramış eşim değiştirdik demişler tekrar denedim olmuyor ya ne zaman düzelecek bugün Trendyolda n bez alcaktim indirim vardı son günmüş 🥺🥺
Bal_yanak Mrymalya eşim çalışıyor maalesef hiç vakti yok molası bile yok siz düşünün yemeğini yer hemen kalkarlar soylesemde yapamaz
Bal_yanak Elfydr aradı canım aradı düzelttik demişler eşim söyledi gir tekrar dene diye olmadı maalesef aynı hatayı veriyor güvenli alışveriş şifreniz kitlendi sonraki günlerde tekrar deneyin yada müşteri hizmetlerini arayın diye
Mrymalya Bal_yanak alısveriş saati gece biter büyük ihtimal olmadı iş cıkısı bi denesin cok gec cıkmıyorsa