[silindi] Gokcecelik Nifty testte cinsiyet belli olmuyor ki gen testi kromozomlarla ilgili bir sıkıntı varmı yokmu ona bakıyorlar biraz daha bekleyin bence :-)
Beyzan [silindi] Test kromozom testi xx mi xy mi belli oluyor..yani hem kaç kromozomu var hem de hangi kromozomu var belli oluyor bu da bize cinsiyet söylüyor. Dünya üzerindeki en erken ve en garanti cinsiyet öğrenme yöntemi nifty testi 🙂
Gokcecelik Beyzan evet aynen öyle benim 2li taramada değerlerim yüksek olduğu için yaptırdım ve sunucumuz hem temiz çıktı hemde oğlum olacağını öğrenmiş olduk :)
[silindi] cydcvk Valla ben 6 yıl önce yaptırdım testi yaptırmadan önce öğrenmiştim cinsiyetini ama verdikleri kağıtta cinsiyete dair birşey yazmıyor hangi ülkede hangi kliniğe gönderdiniz çok merak ettim 😅
cydcvk [silindi] geçen sene yaptırdım güney koreye gitti. Testi olmadan önce demişlerdi zaten. Sonra sonuç gelince söylemek istemediler Türkiyede cinsiyeti gen testiyle söylemek yasak diye. Ben biraz çemkirdim söylediler hemen
[silindi] cydcvk Ben Almanya ya göndermiştim o zaman bu test Türkiye de tek bir özel hastanede yapılıyordu ve 3 ülke Çin, Amerika ve Almanya ya kan gönderiliyordu demek teknoloji daha da gelişmiş 😅😅