Tombalak_annesi Ilk goz muayenesini yaptıran var mı goz arkasını gormek ıcın bır damla döküyorlar nasıl gecırdı nız o donemı
Cherryblossom Tombalak_annesi valla biraz uzun ve meşakkatli bir muayene. Damla sorun olmadi bizde ama aletler vs. Kucukken yaptırmak en iyisi. Ben 3 aylıkken yaptırdım. 6 aya kadar öneriliyor bir sıkıntı varsa erken teshis oluyor.
Fulyaalinmina Tombalak_annesi rop testinden bahsediyor saniz defalarca yaptırdık bende netten bakınca çok zor sandım ama değil o gözüne damlattigi acı falan vermiyor sadece bir aletle açıp sinirlere bakıyorlar hiç acıyan korkulacak bişey değil merak etmeyin
Tombalak_annesi Asuu-58 sadece ıkı gozede 6 şat damla döküyorlar yarım saat sonra muayene ediyor lar ısıga bakamıyor evde storları indirdik karanlık olsun dıye
ElifOkay Asuu-58 zor değil üç defa damla sıkıyolar yarım saat brkliyolar göz bebekleri bugüsün diye bebeğim uyuduğu için hiç hissetmedi bile 😇uyandığında gözüne baktılar beş dakika bile sürmiyo
gulay_candemir Tombalak_annesi Bende bebeğimi üç aylıkken giz muayenesi yaptırdım ama damla dalatmadilar neden acaba
Tombalak_annesi ElifOkay tesekkur ederım boyle bır muayene kardesıme de yaptılar 1 hafta ısıga bakamadı