sule-alp Arkadaşlar oğlum 1 yaş 7 aylık ve artık sütten kesmek istiyorum çünkü gerçekten beni çok yoruyor memeyi sürekli emzik olarak kullanıyor. Bugün denedim ve olmadı yani gece çok ağlayınca mecburen 1 kere memeyi verdim. Nasıl kesebilirim ya önerisi olan
Cennetinsusu sule-alp 19,5 aylıktı bıraktırdığımda. Aşırı bağımlıydı. Yara bandı takmıştım. Uff oldu acıyo demiştim. Bir kaç gün içerisinde alışacaktır. Gece uyanınca da mamamız uff oldu kızım dedim. Mızmızlandı, ağladı geri uyudu. Pes etmeyin alışacaktır.
momyshark1 sule-alp 18 ayligiz bizde okadar zorlaniyorumnki artık ne yemesi var ne gece uykusu 10 dk da bir meme istiyor açık dursun geleyim gideyim emeyim istiyor ne yapacagimi şaşırdım resmen
Rojgl sule-alp ılk olarak gündüz emzırmeyı azaltım sonra gündüz tamamen kestım emzırmeyı.ardından gece üç dört kez uyanıp duruyordu ve onuda uyandığında hemen emzırmedım azaltım 2hafta surdu bu durum en son gün hıc vermedım gece bıraz zorladı ama dayandık ağlasada oyaladık.bır kaç gün de onum kapalı gıyındım o ıstedıkce de “meme uyuyor ”dedim 16 aylık oglumda sürekli her yerde actırıyordu emmıyordu sadce duruyordu yemek yemegıde azaltmıştı sımdı çok şükür ıyı oda bende . Tek memeden emzırıyordum göğsünü boşaltmayı ıhmal etme canım yolsa koluna kadar agrıyor sıcak bır havlu koy elınle sık ve bosalt bıraz bıraz Ben altına kalıp sabun koydum çok ıse yaradı bır ıkı günde onunda acısı kalmadı umarım kolay geçer 🙏😘
Rojgl sule-alp bırseyler sürmeyı onermıyormus uzmanlar çünkü duygusal bır bağ kurdukları için hayal kırıklığına uğruya bılırlermıs. .ben meme uyuyorda buldum çözümü çok zorlarsa yara bandı yapıstıra bılırsın hasta oldu dıye artık veremem dıyebılırsın
sule-alp Cennetinsusu ya bende bant yapıştırdım konuştum uf oldu diye ama yani sabaha kadar ağladı hiç uyumadi. Salladım ninni söyledim her şey yaptım biberon ve emzik alan bir bebekte değil.
Cennetinsusu sule-alp Aynı benim kızım da öyleydi ben biberonla su içirmeye zor alıştırdım. Gece uyanınca su verdim o şekilde ya da yanına uzandım öyle uyuttum. Gece de gösterdim uff oldu mamamız bitti diye görünce ağladı sonra yanına uzandım pışpışladım masaj yaptım uyudu.