aylispolat Kızlar merhaba adetime 8 gün var ancak birkaç gündür akşam yemeklerinde midem bulamıyordu. Bugün erken gebelik testi aldım yarım saat sonra sonuç ikinci çizgi silik olarak çıktı sizce hamile miyim
Browni_61 aylispolat ilk 5 dakikadn snrasi gecerli olmuyo genelde tetslerde yanlış sonc verebilr .norml tets alip yain veya kan tahlili verin
basaktpe12 aylispolat benimde gecikti 1hafta normal gebelik testi aldım hemen silik çizgi oldu doktora gittim kan değerlerim yüksek çıktı şuan 6haftalık hamileyim
aylispolat Fotoğraf yükledim arkadaşlar ama söylediğim gibi ilk başlarda hiç birşey çıkmadı 2 saat sonra bu çizgi oluştu
Sssby Serappekcan19 ben hiç bilmiyordum valla iyiki söyledin canım sonuncu testim anında çıktı hiç beklemeden çünkü gittiğimde 14+5 olmuştu ama 3. Çoçuğumda ikinci çizgi silik çıkmıştı süresini bilmiyorum 5 10 dk olabilir hatırlıyorum
SevimnurBasaran aylispolat gecenlerde benimde başıma geldi. Silik çizgi sonradan çıktı ve hamile değilim. Testler yanılabiliyor kan testi yaptırın net sonucu oradan alırsınız
Sssby Serappekcan19 bence öyle değil geçen böyle bi post yine vardı yorum yapanların çoğu da benim ğibi söylemişti ama tabi arada silik çıkıp olmayanlarda olabilir genel olarak böyleydi canım ama tabiki doktora gidilmeli hoş ben gittim alttan ultrason la baktığı halde görememiş bebeği ve sonucunda ben ilerlediğinde öğrendim hamileliğimi 😂