sevdanurrrrr Sevgili anneler kızım 19 aylık olacak ama bılgıldagı tam kapanmamış biraz cukurluk var tam kapanmamış doktorlar iki yasina kadar normal diyo varmı çocuklarınızın bılgıldagı hala kapanmayan
Mom8732 sevdanurrrrr evet benim kızım şuan 7 aylık ben parmak hesabı ölçüyorum çok az ilerliyo bir de kız bebek erkek bebek farklı oluyo ebemiz 2 yaşına kadar normal eğer 2 yaşından sonra da kapanmazsa beyin cerrahı demişti. Devit 3 veriyorum düzenli olarak çok önemli dedi
Minikalparslan sevdanurrrrr benim oğlumun kapanmadı😔 17 aylık ama hala duruyor doğduğu günden beride d vitaminini hep düzenli veririm. Her kontrolde söylüyorum doktorumuz 18 aylık olmadan konuşmayalım daha erken diyor ama 2 yaşına kadar normalmiş doğduğunda çok açıklık vardı ve baya derindi şimdi az kaldı ama yine çukur belli oluyo tabi
Babydoll sevdanurrrrr 17 aylık hala kapanmadı ama doktor normal dedi 3 damla deviti 5 damlaya çıkardı o şekilde veriyoruz.
sevdanurrrrr Babydoll 10 aylik olunca doktor vermeyin daha dedi d vitamininin bize damla felan verilmedi normalmi acaba 😒
Babydoll sevdanurrrrr bizim kan alındı ölçüldü eksiklik var biz devam ediyoruz normaldede devam ediliyor.siz başka doktora götürüp bi d vitaminini ölçtürün bana dogru gelmedi ölçülmeden bırakılması.
Mom8732 Gorkeminannesiii sağlık ocağında ebe den görmüştüm bastırmadan onun yaptığını yapıyorum ön taraftan iki parmak arkaya doğru 😂
Babydoll sevdanurrrrr 9 ay önce bakılmıs yine bakılmalı bence helede hala acıksa bıngıldak.bize doktor öyle söyledi gercekten de eksiklik cıktı.siz bilirsiniz tabi içiniz rahatsa sorun yok
DorukusunAnnesi1 sevdanurrrrr biz de 16 ayın içindeyiz bizim de kapanmadı henüz doktorumuz 2 yaşına kadar normal dedi bugün kan tahlili yaptırdık d vitamini eksikliği çıktı tekrar devam edeceğiz d vitaminine bi kan tahlili yaptırın isterseniz baktınız eksiklik var tekrar devam edersiniz
sevdanurrrrr DorukusunAnnesi1 rutin kan tahlili istemişlerdi o zman yaptırdık sonra doktor vermeyelim d vitmain dedi ama sanırım tekrar yaptıysam iyi olacak
sevdanurrrrr Babydoll tekar yaptırcam kan tahlilerini belkide dedniz gibi d vitamin de eksiklik vardır teşekkür ederim
Elasuheda sevdanurrrrr kız kardeşimin de kızı var 2 yaşında gittiğinde hala kapanmamıştı biraz var demişlerdi bol güneş görmesi lazım daha etkili oluyormuş kapanmasına bekleyin 2 buçuk yaşına kadar sıkıntı olacagını sanmıyorum
Mom8732 Gorkeminannesiii korkucak bişey yok aslında ama doktor zaten yolunda herşey diyosa bakmanıza gerek yok ☺️
Alinduru sevdanurrrrr 16 aylık kızım hala kapanmadı. Düzenli d vitamini kullandım tahlilleri yapıldı d vitamini değeri de normal çıktı ama kapanmadı 🤷🏻♀️ Doktorumuz da biraz daha beklemeyi uygun görüyor şuan.