Altntaskadrye Kızlar grip oldum geçmeyen baş ağrım var aşırı derecede ağrıyor Allah rızası için ne iyi gelir yardım edin parol içtim kaç kere geçmiyor 😔
Kocayanakannesi25 Altntaskadrye benim migrenim var canim fenadir iyi bilirim o agriyi mentollu krem kullaniyorum o rahataltiyo birde buz torbasi koyiyordum hamileyken cok cektim migrenden … covidden dolayi gitmiyorum norolojiye doktorum kafama migren botoksu yapiyordu hamilelegimde beni kurtardi o .. cok ilerlerse bi emar cektir 🌼
Altntaskadrye Kocayanakannesi25 Canım çok sağol ya migren ya da sinüzit var aşırı ağrısını çektim sağ ve sol taraf olarak 😔
Keremcanannesi Ayy benimde hastanelik oldum resmen agla agla mahvoldum tansiyonmus haliba kablololu tansiyon aleti baglayip yolladilar yarina kadar parol icebiliyom sadeve ama yok limon sıkti esim ictim o biraz iyi geldi bide tursu suyu ictim biraz rahatoatti gibi
Kocayanakannesi25 Altntaskadrye emarda gorunur ne oldugu bana ilac heleki parol asla fayda etmiyo kafaya yapilan igne cok iyi canim birde diklaron da iyi gelir
Kocayanakannesi25 Altntaskadrye bende emziriyorum canim parol etki etmiyo bana icmiyorum o yuzden ama ignemi oluyorum