yusufumyasemin Pekmeziletahin aynennnn halbuki emzik daha kolay baş parmağı damağına kadar itiyor tırnağı batarmı diye korkuyorum bazen
Pekmeziletahin yusufumyasemin bende bi ara bırakır felan dedim ama 3 yaşında seninki kaç yaşında 😂 gülüyorum valla
yusufumyasemin Pekmeziletahin benimki daha küçük 4 ay 5 günlük 3 aydır uğraştım , büyük çocuktan bahseder gibimi olmuşum ama o 3 ayda çok uğraştım 😄
Pekmeziletahin yusufumyasemin 😁 valla ben öyle sandım ay daha küçükmüş seninki parmağına yara bandı sar benimki büyük olduğu için çıkarıyor nette öyle yazıyordu ne bilim dene istersen
Serappekcan19 Pekmeziletahin Canim benim kiz 11 yasinda hala bir cözüm bulamadik aci oje felan biseyler denedik yok baş parmak hep agzinda😂😂
Pekmeziletahin Serappekcan19 valla dikkat dağınıklığı oluyor mu derslerde nasıl dalgınlığı var mı benim en korktuğum bunlar
Pekmeziletahin Serappekcan19 çok zor oluyor tabi kendinin de istemesi lazım sizin ki artık bağa büyük birde bagımlılık gibi herhalde insan yaşamayınca kendinde anlayamıyor bazen 🤦🏼♀️