Drkmmy Sobe yeşil tulum - 60 tl Şapkalı beyaz tulum - 35 tl Fb 7li hastane çıkışı - 120 tl Fb ikili takım -50 tl Anne bebek çantası- 90 tl Gece lambası- 10 tl Emzik - 10 tl Dönence-az kullanılmış- 50 tl Pamuklu müslin örtü ve 4 lü ağız mendili- 30 tl Takı yastığı -30 tl Benetton marka 1 yaş eşofman 55 tl
Drkmmy Hayalperest_07 Gidin alın o zaman… size zorla bisey satmıyorum.. arkadaşın da dediği gibi fiyatları bilmeden gelmiş burdan yorum yapiyosun .!
BrcnBlgn Hayalperest_07 pahalimi fiyatlardan haberiniz yok heralde gayet uyguna koymus ….post ustte kalsin
Hayalperest_07 Drkmmy ben gayet iyi biliyorum fiyatları merak etmeyin markasız ürünler üstelik 😃😃zaten wee nin emzikleri eczanelerde 10 TL hastane çıkışlarında battaniyeli bile bu verdiğiniz fiyatlardan daha ucuz
Drkmmy Hayalperest_07 marka fiyat bilmeden gelip burda boş yorum yapmayın artık.! Hastane çıkışı fenerium lisanslı etiketli ürün mağazada 180 tl ben 120 dedim. Çanta sıfır normalde 180 ben yari fiyatına veriyorum. Dönence fisher price az kullanılmış onu da yari fiyatına veriyorum. Laf yiyorsunuz halen gelmiş yorum yapiyosunuz bi gidin
Hayalperest_07 Bence senim fiyatlardan haberin yokki gelmiş burda normal elbislere bu kadar fiyat biçene Siizn için normal gelmiş