kbtmz aslihaleninannesi silik çizgi var gibi ve yeni bir kaç gün sonra deneyin ozman net çizgiyi görürsünüz hayırlı olsun canım
uykusuzMoMm aslihaleninannesi var benımde ilk boyleydı 2gun sonra tekrar yaptım belırgın cıktı kırmızı 2 tane cızgı 🥰
aslihaleninannesi kbtmz uykusuzMoMm Trkanmete iki_tospik_annesiii minesz21 Linam6868 Adet oldum 3. Gün geçmişti. Üstüne görme de kanama az olurmuş. Ben bldiğiniz normal adet gibiym. Test haatalı galiba
iki_tospik_annesiii aslihaleninannesi silik war gibi canım bi kaç gün sonra tekrarla hakkında hayırlısı olsun 🙏♥️
minesz21 aslihaleninannesi benimde aynı böyleydi kan verdim negatif çıktı bence kan verin testlerde yanılma oluyor ister istemez hakkınızda hayırlısı olsun 🥰
Linam6868 aslihaleninannesi Ben adetim 5 gün geçince yapmıştım 2 3 gün sonra da kan testi verdim 1000 çıkmıştı
minesz21 aslihaleninannesi bende yeni adet oldum çok şükür soğan suyu içicem bitince biraz temizlensin içim benimde test hatalıydı olur öyle içinde şüphe varsa kan ver emin olurusun🥰