Eylullina Hanımlar iyi akşamlar adetim daha geçmedi ama ben kan testi yaptirdigimda dergerimq 38 çıktı hamilelik varmıdır? Değeri düşük olup sonradan yükselen oldu mu? Cevaplar için teşekkür ederim.
Zekimurendebizigorecekmi Eylullina Evet bi döllenme mevcut bence birkaç gün geçsin tekrar test yaptırın
inciperininannesi Eylullina Döllenme olmuş ama boş gebelik mi kimyas gebelik mi normal sağlıklı gebelik mi daha belli olmaZ
Ayseneva-10 Bnde adete 4-5 gun kala kanda baktrdım 37 cıktı ve 48 saatte 4 katı yukselmıstı sızınkıde yukselebılır bır deger ınsallah hayırlı olsun🙏
Mom089 Zekimurendebizigorecekmi öyle demek istedim ama şimdi var mı desem üzülür yok mu desem bilemedim ki Ben aralığı söyleyeyim dedim 🙇
Zalimsin Var sanıyorum çok yenidir ama 4 haftalık bile olmayabilir 2 günde 1 2 kat artması gerekiyor sanırım önemli olan düzenli artış olması
Zekimurendebizigorecekmi Mom089 🤗 Doğrudur insan ne diyeceğini bazen bilemiyor .. karşıda ki insanı kırmamak için
_Twinkle_ Zekimurendebizigorecekmi ben bir kaç günlük vsrmidir acaba diye düşünüyorum neden gecikti o zaman adetim 6 gün
Zekimurendebizigorecekmi _Twinkle_ Yani belki yükselebilir bilemem ama gebelik var demek için en azından değeriniz 5 in üstünde olmalı . Ayrıca herhangi bir enfeksiyon bile bu değeri az da olda yükseltir
Luisluis Adetim 9 gün geçtikten sonra beta 6.91 di kızım şuan 1 yaşına girecek 😀 hayırlı olsun sağlıkla alın kucağınıza inşallah,önemli olan iki gün sonra değerin en az yüzde 60 artması
Buusra1 Eylullina Bende hamileligimi öğrendiğimde 38 çıkmıştı beta değerim 🤭 hamilelik var canım ama daha çok yeni 3 haftalık falan olmalı hakkında hayırlısı olsun inşallah
Eylullina Hanımlar hepinize çok teşekkür ederim. Rabbim herkese istediğini versin inşallah bende sağ salim kucağıma alırım. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah 😊
asz Eylullina var canım.adet olmadan yapmıştım bende 48 çıkmıştı.doktor takribi 2-3 haftalık anca vardır dedi(sağlık ocağı)2 gün sonra yine gel dedi gittim bu defa 190 lardaydı.o değeri görünce sağlıklı gebelik gözün aydın hamilesin dedi hatta.hayırlı olsun canım.