Elifarass Merhabalar herkese aptamıl mama kullanan varmı? Varsa bebegınızın kılo alımında artıs oluyormu? Önetebılcegnz baska mama varmıdır🧐 çünkü aptamılde şeker oranın yuksek oldgnu duymustum
Hayriyedeniz Elifarass büz aptamil kullanıyoruz çok memnunum kg alımı da gayet iyi ☺️ Doktumuz hipp ve aptamilkisindrn birini önermişti hipp lusma yaptı aptamille devam ediyoruz
Durununannesi11 Elifarass evolviya çok memnunum ben hem kilo alımıda gayet iyi bebğim 3400 doğdu 2 ay 14 günlük 6200 kilosu
Aybars22 Elifarass oğlum 3 ay 20 günlük doğduğundan beri sütüm az olduğu için Aptamil veriyorum ve çok memnunum gaz kabızlık falan yapmadı çok şükür. kilo alımı da gayet iyi dedi Dr umuz.
Gzderdem Bebelac Gold nutriconfor kullanıyorum gayet memnunum ama günde 2 kez falan veriyorum gaz falan hiç yapmadı reflümüz vardı nutriconfor daha iyi geldi bize
Aybars22 betard emzirdikten sonra mama veriyorum 160 cc günde 3-4 kez veriyorum. Sizin bebeğiniz kaç aylık siz ne kadar veriyosunuz
betard Aybars22 bende emzirdikten sonra veriyorum benimkide 3ay 10 gunluk 110cc aliyor günde 5/6 kez veriyorumm