Lalande Goktugmom_ ben aldım ama karacadan hem daha ucuza gelir set kullanışlı da çoğu şeyi de kullanıyorum
Mom089 Goktugmom_ benimkide bundan tencereler güzel ama mutfak robotları vs berbat kesinlikle pişmanlık Heryeri ayrı bozuluyor
Unknown Goktugmom_ Bu tarz kulplar çabuk yanıyor. Çelik olanlarından tercih edebilirsiniz hem daha güzel duruyorlar.
frauy Goktugmom_ Evet Bütün parçaları kullanışlı ama renk olarak sade renkten yanayim çünkü belli bi zamam sonra insan herseyini sade istiyor tek renk yani . ☺️
Mrs_Mert Goktugmom_ ben fakirin setini almıştım elektronik aletleri gayet iyi oluyo takım halinde. Tencereler de yemek takımıyla falan set halindeydi. Özellikle düdüklü tencere kapağı diğer bi tencereye de uyuyo. Çok kullanışlı. Yorumlara falan bakın genel olarak 😊
Busra1998 Goktugmom_ bn aldım tencere takımım emsanın cok memnunum set halinde almıştım küçük ev aletlerim karacanın yine set halinde almıştım cok memnunum kullanışlı oluyor 😊
efelettin Kulpları böyle olanların çabuk yandığını duymuştum o yüzden böyle almamıştım. Sırf çelik olanlar daha şık duruyor sanki ☺️
YeldaKuzey Goktugmom_ tencere ve cezve kulpları cabuk yanıyor canım. Çaycının çayıda hic hos degil hep bir koku oluyor
marscicegi Tencere takımımın kulplari rengine kadar aynı, karacanin ki benimkiler, ama yukarıda arkadaşın dediği gibi yanma yaptı çeliği güzel ama kulplar yanıyor hemenciik
Mrsde05 Goktugmom_ kullanımdan kaynaklı olabilir 3 senedir kullanıyorum set almıştım bir sorun yaşamadım ama bence sapları metal olanları tercih edebilirsiniz daha uzun ömürlü olur