DenizEfeMom frauy 68 günlük bebeğim meme artı mama gidiyoruz emiyor üstüne de 90 CC içiyor bebekten bebeğe değişir gerçi ama
2subat frauy Meme + 90 cc mama ama bazen tamamını içiyo bazen içmiyo bugünde kontrolümüz vardı zayıf dediler bana 15 gün sonra gidip tekrar bakıcaklar zayıfsa mamayı çoğaltıcakmışız
Eskaci Merhabalar bizde 3. ayımızdayız ve emziriyorum ama bazen gögsüm boş gibi hissettiğimde mama yapıyorum 60 cc den gram fazla içmiyor 9 martta kilo boy ölçümünde 5400 kilosu 60 cm boyu çıkmıştı. Sizce az mı içiyor sütümü ve mamayı ilk çoçugum acemiyim
DenizEfeMom Eskaci İlk günler emdikten 10 dk sonra mama veriyordum hem emzirmeden sonra ama büyüdükçe mama azaldı şimdi emziriyorum eğer doymazsa ağlıyor o zaman mama veriyorum ama aglamazsa huzurlu olursa mama vermiyorum artık
Zehradogu Bizde 3 aylik olduk. Memeyi reddetdi mamaya basladiktan sonra. 120 iciyo, doymuyor, 60 daha veriyorum. Bazen o bile az geliyor. Fazlasini cikariyir(kusuyor) ama agzida hep acik, araniyor))istahli cok, babasina cekmis)
Omus35 frauy anne sütüne emmeye devam açıkçası mamayı joker olarak yani çok ağladığında durmadığın da aç mı değil mi denemek adına veriyorum o yüzden içme oranı ve miktarı değişiyor birde aptamil mahvetti çocuğumu sma comfort a geçtik gün içinde bir kere bile içse hiç gaz sorunu yaşamıyoruz artık
Pelin_ Benimde kızım 3ay 22günlük 90cc 3saatte içiyor bazen 4saati bile buluyor emmiyor ve uyanıkken asla içmiyor uykusunda zar zor besliyorum 5.400 gram 2.415 doğmuştu benimki gibi mama reddi yaşayan varmı açaba