Beybe Arkdşlar yardım lütfen bebeğim iki aylık cok aşırı kusuyor ilaç kullandk fayda etmedi hem süt hem mama veriyorum sütüm yetmiyor mamayı önceden yiyordu ama artk onuda yemiyor zorla yese bile hem süt olsun hem mama illaki kusuyor ne yapacam nasıl besliycem blmiyorum aptamil ar kullanmyı düşğnyorum sizce işe yararmı bana bir aklın verin cok zorlanyorum 😔
Thesra Beybe Mama değişimi yapıcaksınız sevdiğini bulana kadar deneme olucak birazcık umarım çabuk hallolur geçmiş olsun💐💐
Gokceayy Beybe besledikten sonra on on beş dk dik oturtmayı deneyin bi de karnına sıcak havlu koyun bizde işe yaramıştı
Beybe GozdeMiray götürdüm ilaç verdi yne fayda etmedi kilosunu braz az buldu dye mamayı yükseltin dedi
GozdeMiray Beybe o halde aynı doktora tekrar gidin ilaç fayda etmedi diye söyleyin sağlık sonuçta buradan söylenenler ne kadar doğru olur bilmem yada başka bir doktora gösterin
Deletedmom345 Evolvia AR kullandık 5 ay. Fakat sonra gastroentroloji uzmanı o mamaların hiçbir işe yaramadığını söyledi.Öylede çünkü katı kıvamlı mama içtiğinde aynı şekilde katı kıvamlı kustu değiştirdiğimde su gibi.Yani tedavi edici olarak görmeyin ve ilaç kullanmayın.7 aylık oldu oğlum ancak azaldı kusmaları.Geçiyor zamanla.