MerveAtsr Sumeyra87 geciyo geciyo hic merak etme gazını çıkarmaya başladıysa kendi kendine oda azalacaktır ☺️
Sumeyra87 MerveAtsr hadi ins.simdide memede uyuma sevdasi basladi.alismasin diyorum ama cok agliyorya napicam bilmiyorum.bu atak bizi fena degistiricek heralde.
MerveAtsr Sumeyra87 benimki de aynı memede uyuyodu artık uykusu gelmeden emziriyorum uykusu gelince omzuma yatırıp pış pısliyorum ninni falan soyluyorum ilk zman agliyolar falan meme istiyo ama alisiyo omzada bı kaç gün zorlanirsin o kadar
Sumeyra87 MerveAtsr ya aslinda saat olarak uykusu gelmeden emzirmis oluyorum zaten ama illaki o memeyi uyurken istiyor emzik niyetini cok pismanim keske ilk bastan verseydim emzik ama iste meme reddi yapar belki diye geciktirdim oda akli erince almadi bi daha
MerveAtsr Sumeyra87 iyi ki vermedin emzik bnde vermedim doktora sordum verme illa vereceksen de 4 aydan sonra ver demişti . Olsun ilerde istesekde gelmicekler yanımıza 😂
Sumeyra87 MerveAtsr bende oyle dusunmeye basladim ya kac yasina kadar emicekki.kesilmezse sutum hadi 2 yasina kadar.
meryemerve Doktora gittik alerjinin lafını etmedi hiç ultrason çekildi ve idrar testi yapıldı temiz çıktı kusma için ilaç verdi azaldı biraz 1 ay kullanıcaz bakalım