LinaMom0501 Selam kızlar bugün beta hcg yaptırdım ve sonuç 1.20 çıktı yanı var mı yok mu bi kaç hemşire arkadaşım var gıbı 1-2 haftalık olabılır olmayabılırde dedi. Betası 1.20 olup hamile olanınız var mı.?😒
Yigitefem LinaMom0501 5 in üzerindeyse var diye biliyorum 0 ile 5 arasındaymış normal zamanlarda inşallah vardır 🤷♀️
Caglaaaa LinaMom0501 bende 5 in üstü diye biliyorum 2 gün sonra twkrar yaptırın 2 e katlamıssa vardır aynıysa yoktur
LinaMom0501 Splash-Splash-Love bende öyle biliyorum ama benim 5.00 çıkmış hemşire arkadaşım da öyle diyince bu bi kaç gün nasıl geçecek bana daha bebeğim 15 aylık.😞 çok korkuyorum açıkçası.
LinaMom0501 Yigitefem yani benim sonuçta 1.20 yazıyor diğer şeyde de yan tarafta da 0.00-5.00 yazıyor kız allahım bılır tabı ıyısını ama bebegım ufak henüz.😢
LinaMom0501 Splash-Splash-Love sonuçta 1.20 yazıyor yan tarafta değer sanırım onda da 0.00-5.00 yazıyor.
Caglaaaa LinaMom0501 kaç gün gecti adetinize yada kac gün var ben kızıma hamileyken adete 4 gün vardı yaptım 40 cıkmıstı
LinaMom0501 Caglaaaa benim 4 gün geçti ama metremde baktım 1.20 sonuç 1-2 haftalık hamılelik olabılır olmayabılırde dıyo bana sımdı 2-3 gün geçmez ki.:/
Lepurush LinaMom0501 muhtemelen kimysal gebelik geçirdiniz. Şuan düşüşte o yüzden. Hiç hamile olmamış olsaydınız < 0,5 olan değer aynen öyle kalırdı. Ne yükselirdi be da azalırdır..
LinaMom0501 Seherronya cunku kızıma hamile kaldığımda bir gün gecınce çıkmıştı ve adetım hıc gecıkmez ıkı gün erken olur ama geçmez ondan evham yaptım sanırım. 😌