Momkids Kızlar kaçıncı ayda geçtiniz? Oğlum 10 buçuk aylık geçen ay geçtik alt kademeye uyumadı mecbur yine üste almıştık ama bugün sarktığınj gördüm korktum tekrar aşağıya aldım yine direnirse uyumaya napıcam bilmiyorum 🤷♀️ var mı öneriniz
yavrusununannesii Momkids bende 10.ayda gectim baktm tutuyr kenardn indirdm alıştır bence Allah korusun düşer
Elya- Momkids 9 aylık kızım ben 6.aydan sonra indirdim çünkü elini attı kenara hiç riske girmek istemedim sonra emeklemeye başladı zaten iyiki indirmişim
CemreKerem35 Momkids 4.ayda alt kademeye geçtik biraz erken tutunup kalkmak istedi çünkü. hiç sallamıyordum ben sanırım o yüzden hemen alıştı.
Momkids fatimas27 sallanıyor mu beşiğiniz ara katta sallanıyordu bizimki aşağıda sallanmıyor o da sıkıntı biraz
Momkids yavrusununannesii aynen canım indirdim de sıkıntı etti mi sizin bebiş? Bizimki hoşlanmadı hiç böyle 🤧 alışır umarım bir iki güne
yavrusununannesii Momkids yok etmedi sadece gündüzleri ayağa kalkmaya çalışıyor kalkamıyr deliriyr😅 alışır seninki gündüzleri hep yatır öyle gecede alışır