Aryamira10 Merhabalar güzel anneler Ümraniye de oturuyorum ve gerçekten iyi bir doktor arıyorum şuan medipol Çamlıca hastanesine gidiyoruz ama hiç memnun değilim yani doktora mesaj atıyorum birşey soruyorum cevap vermiyor amaç hastaneye gidip para koparmak gibi geliyor tavırları bana :( bu konuda yardımınızı istiyorum sevgiler sağlıklı günler ❤️
Mom041 Aryamira10 vallahi Bağcılar da özel Güngören hastanesi bilal dinç var o kadar mükemmel bir doktor muayenesi 45 dakika dan aşagı sürmez her sorumuzu cevaplar sabırlı çok iyi bir doktor gelme şansınız varsa muhakkak derim kaç arkadaşımı yönlendirdi dua etti muayene ücreti 80 civarı bişeydi galiba uzman doktor ayrıca bebek yoğun bakım doktoru
Cheddar Aryamira10 medipol koşuyolu doc dr Fırat Erdoğan. Telefonunu vermiyor ama maille dönüş yapıyo
Serapumer Bayındır hastanesi içerenköy dr. özlem türkoğlu, çok ilgilidir, en önemlisi çocukları çok sever annelere karşıda çok sevecen birisi sizin durumunuzu da her kontrolde dinler ve ne zaman ihtiyacım olsa telefon ile ulaşabiliyorum