Turkuazlimon Kızlar sütüm azaldı süt artırıcı bir şeyler önerir misiniz sol göğsümden çok az süt geliyor :(
aybkkara Turkuazlimon ben bunu sürekli öneriyorum inşallah işe yarar. Kuru dut, kuru inciri tencerede suyla kaynatıp için. Dutla incir çok süt yapıyor. Bide solgar tableti çok öven gördüm ben daha kullanmadım ama onu da kullanabilirsiniz.
ECAA Turkuazlimon solgar brewer’s yeast with vitamin b12 mutlaka denemelsin canim 2 gündür Iciyorum baya fark ediyor 120 tl aldim eczaneden gunde 6 tane yutuyorsun
Yamanikko Turkuazlimon öncelikle psikolojinizi düzeltmelisiniz az geliyor diye moral bozmayın buda köyün çeşmesi değil sonuçta zaman zaman azalıp çoğalacak. Gün içinde 4-5 litre su içmezseniz zaten vücudunuz kaybettiğiniz suyu (emzirmeyle olan kayıp) yerine koyamadığı için süt üretimi yavaşlıyor. Suyu yerine koymak şart. Onun dışında bebe yağı ile meme masajı yapabilirsin emzirmeden önce youtubeda videoları var mıtlaka yap ama süt kanallarını zedelemeden. Onun dışında şunu ye bunu iç hepsi geçici tamamıyla su su su🌸 inşallah artar sütün❤️
Bebegimmete aybkkara ben kullanıyorum solgar b12 ilacını doğduğundan beri tutmadı memeyi süt kesilmesin diye sağcam etkisini gösteriyor mu bakalım
Cinar24 Helva,hurma,incir,cay,sicak icecekler, keskek, hoşaf , et haslama suyuyla beraber yiyebilirsiniz , laktozsuz sut icin bol bol yogurt bolca insallah artar
Cinar24 Turkuazlimon ben gun icinde en cok yogurt sut ve et yiyiyirodum sonra bebegimde sut alerhisi cikinca heosini biraktim ve sutum nerdeyse yok gibi 😔diyeti birakinca bolca yine yiyicem onlardan 🤪ilk basta normal sut iciyodym ama sindirilmesizor oldugu icin laktozsuz icmeye basladim zaten anne sutu laktoz bide ictigim sutle fazlasiyla gaz sorunu olur diye dusundum kutu kutu laktozsuz sut bitirdim goguslerimden sut akiyodu surekli biraktiktan sonra sutumde azaldi
Cinar24 Ezgialp sut sutu artiriyor diye biliyodum ama rahatsiz etmesin sindirimi kolay olsun diye laktozsuz icmeye basladim 😊
Turkuazlimon Cinar24 aaa çok iyiymiş valla deneyeceğim mutlaka inşallah bende de işe yarar çok teşekkür ederim😍 Size de çok geçmiş olsun Allah kolaylıklar versin🙏
Ezgialp Cinar24 aa ben de gaz yapmasın diye laktozsuz içiyordum sütü daha fazla içerim süt yapıyorsa😊
Cinar24 Yamanikko inanin gunluk surekli su iciyorum ama hala az sutum kisiden kisiye degisiyo sanirim