Leylaciltas 6 aylık bebeğim var yakkaşık 2 aydır gündüz emmez oldu gece emer ne yaptıysan gündüz emmiyor sağıp veriyorum ama vakit bulupta sağamıyorum anca 2.3 defa diğerleri mama + ek gıda azıcık sütüm çok azaldı korkuyorum kesilir diye
Elfydr Leylaciltas oruç konusunda birsey demek istemem . Ben kendim tutmayacagim. 7 aylik olduk. Elimden geldiğince cok emzirmeye çalışıyorum. Kizim da gece cok kalkıyor. Sabaha kadar 4 detayı falan buluyor. Ac ve susuz kaldığım zaman benim sutum etkileniyor. Azalma konusunda da bildiğim kadarıyla bir emme refleksi olmadığı zaman vücut otomatik olarak sut üretmeyi kesiyormus. Beyine sinyal gitmiyor sonucta . Ya sık sık emzirmeye çalışın yada sağım yapın bence.
ECAA Leylaciltas solgar brewer’s yeast with vitamin b12 mutlaka denemelsin canim 2 gündür Iciyorum baya fark ediyor 120 tl aldim eczaneden gunde 6 tane yutuyorsun
LiYaRzuU Leylaciltas kesiliyor deme der büyükler kesildi falan deyince gidermiş iyice bi de sters yapma
Adigeayse Leylaciltas bebegin kaç aylık bilmiyorum ama 2 yaşına kadar o süt çocuğunun hakkı bir yerden sevap işleyecem derken bir yerden günah işleme hele bebegin yaş almadıysa hiç tutma sütun azalır yazık günah
ECAA Leylaciltas evet sut icin solgar bir marka zaten ilaclari var birsürü bu emziren anneler icin icinde bira mayasi tozu var ve vitamin takviyesi vallaha kulanimi o şekilde herhangi bir yan etkisi vs olmadi