H12345 Dogum gunu için balon zinciri yapıp duvara asmak istiyorum … baloncu aparat verdi ama çift taraflı bantlı Fon makinesi tutun kolay çıkar dedi yalnız arkadaş iz kalıyor diyor Başka ne ile duvara asabilirim boyayı sökmeyecek şekilde????
Merve H12345 ya mümkün değil tutmuyor diğer türlü. Tack-it deneyebilirsiniz ama tutmamıştı. Kroşe ile tutturmuştuk bizde. Annemlerde yapmıştık bildiğiniz duvarı kaldırdı. Annemler badana yaptı sonra 🤓
Deletedmom62626 H12345 ben duvarın boyasını almayan hamurlardan almıştım baya da var içinde işinizi görür kırtasiyeler de satiliyor
Deletedmom62626 H12345 hamur yapistirici deseniz yeterli duvarın boyasını atmaması için anlatırsaniz bilirler istediğiniz gibi şekil verebiliyorsunuz benim çok işime yaradı oğlumun odasının duvarlarını komple onlarla yapıştırdım
H12345 Deletedmom62626 canim sordum buldum ama unuttum almayı. Duvarı kaldırmaz demi son kez sorayım k.bkma canim boyayı kavlatmiyorsa alacagim
Deletedmom62626 H12345 denedim canım almıyor boyasını bende kiraciyim ev sifir birşey olsun istemedim yaklaşık 30 40 tane hamur var şuan duvarda 😄 banada buradan bir arkadaş önermişti sağolsun