Rumeysaaa Peki bebişle dısarı cıkınca neler yapılablr ki? Benim aklıma yemek yemek veya tatlı yemekten baska hiçbişey gelmiyor. Var mı farklı bi alternatifi olan ?
Tazeannecik Rumeysaaa ben çıkıp yürüyüş yapıyorum sadece. Bi kaç kere doktora gittik. Bi kaç kere de avm ye. Daha çok rahat edemiyoruz tabi oturamadığımız için. 5.5 aylığız. İlerde daha rahat olacağız inşallah
Deletedmom115 Rumeysaaa Ben oğlumla genelde sahile inerim uzun uzun yürürüz o arabada etrafa bakar bende yanıma çay alırım içe içe yürürüz yani çok severim haftada bir iki kesin çıkarız
Birgaripanne Rumeysaaa Kızım 5 aylık her yere gidiyoruz. Parkta kucağımda oturtup salıncak bindik. Çarşı, pazar, piknik,avm... Haftasonu babasıyla ekmek almaya gider. Kanguruda hiç sesi çıkmıyor. Etrafı izliyor bende ona tanıtıyorum. Çok dikkatli inceliyoruz. 😊
Rumeysaaa Deletedmom115 Tazeannecik evet kesinlikle cok güzel olur yürüyüş ama havalar şu sıra tekrar yağmurlu , 😣
Ayseasya Rumeysaaa yemek yiyorum geziyorum amasyadan samsuna gidiyoruz mesela gezmek için yürüyüşe çıkıyoruz kızımla alışveriş yapıyoruz yani herşey yapılır bence bu arada 5 aylığız
Birgaripanne Duygue Anlıyorum sizi benim kızımda öyleydi. Uyku saati gelince emziriyorum, ardından bebek arabasında hafif sağ sol yapınca 5 dk içinde uyuyor. Bir de burada arnavut kaldırımlı sokaklar var orada dolaşmak yeterli.
dilanbartos Rumeysaaa bin tane şey yapıyoeum ben ya. Bugün yüzme dersi vardı sonra da ailecek akvaryuma gittik.
Esiladuru Rumeysaaa birtek pazara gidebildim 😂 havalar isininca insallah rahat rahat gezecez kizimla 4 ay 15 günlük
Mmbd Rumeysaaa yuruyus yap olabilir’ hava guzel oldugu zaman gol kenarina gidiyoruz y’a da evin cevresinde bir tur atiyoruz en kotu araba ile turluyiruz hava soguksa ve evde oturmaktan bunaldiysam
ErtugrulAnnesii Rumeysaaa onun da keyif alabileceği yerlere yönebilirsiniz kaç aylık bilmiyorum ama ona temiz bir hava size de bir yürüyüş iyi gelir. Ben genelde yürüyüş için çıkıyorum, parka götürüyorum. Kendim için gittiğim yerlerde sıkılıyor. Yenidoğansa değişebilir bu durum etraftan bihaber olurlar çünkü genelde bebek arabasında uyurlar ama kapalı mekanlar, avm ler uygun degil bence.