Rabiyamine Kızım beş aylık emziğini kendisi çıkarıp tekrar ağzına alarak oynamayı çok seviyor güya iyilik olsun diye çift yönlü emzik almıştım ama bugün başıma çok kötü bişey geldi bebeğim emziğin sert kısmını nerdeyse yarısına kadar ağzına sokmuş ağlıyordu çok sıkı sıkı ısırıyordu öyle korktum ki Rabbim bi cesaret verdi ve elimle çenesini açarak emziği çıkarttım ilk kez bu kadar korktum çaresiz kaldım azcık kanadı ama devam etmedi eşim evde değil Allaha şükür bişey olmadı emzirdim emdi öyle işte sizlerle paylaşmak istedim 😢
Tazeannecik Rabiyamine çift yönlü emziği ilk defa duydum. Benim kızımda oynar sürkeli emziği ile. Bazen ağzına sokamayıp ağlıyor alıp ağzına vermeye çalısıyorum kızıyor ona da sıkı sıkı tutup vermiyor
Mom107 Rabiyamine Aynı şeyi benim oğlumda yaptı normal emziği ile oynarkwn bir baktım emziğin hepsi ağzında çıkaramıyorda hemen ben çıkarttım şimdi emziği sadece emmesine izin veriyorum baktım oyuna çeviriyor alıylrum elinden
Rabiyamine Tazeannecik ah canım keşke bende bilmez olaydım da almasaydım Rabbim korudu ki bişey olmadı damağına çok tehlikeli 😢
Tazeannecik Rabiyamine bende az önce gördüm dilinin kenarı yaara olmuş emzikle mi yaptı yoksa tırnağı ile mi anlamadım
Rabiyamine Deletedmom412 böyle damağı tek tarafında değil de ucu düz gibi sert yerleri de yani burnunun önüne gelen kısmı iki yönde de aynı. Sert kısmını ağzına alması kolaylaşmış oluyo böylece iyi ki bilmiyorsunuz iyi ki almamışsınız
Rabiyamine Deletedmom412 çok sağolun uyuyamadım kendimi çok suçlu hissediyorum Allah korusun bütün evlatlarımızı 😔
Rabiyamine Tazeannecik emzikleri aslında kullanmamak lazım bilmiyorum ki ya o kadar korktum Allah kimseye yaşatmasın 😥