Oz_ge Benim oğlum 5 aylık tam ek gıdaya başladık anne sütü almadığı için doktor başladı yoğurtla başladık benim gibi 5 aylıkken basyan var mı hangi katı mamaları kullanmalıyım yardımcı olurmusunuz
Alp-kagan20 Oz_ge bende ek gidaya erken gecenlerdenim mecburen mama biberon reddi yasiyorum hero baby mama aldim kasik mama yogurt veriyorum evde kendi yaptigim cam rendede elma armut rendeleyip veriyorum yazdan sekersiz kara erik marmrlati yapmistim onu yogurtla veriyorum 2 gundur labne peynir icine haslanmis ceyrek yumurta sarisi koyup kahvalti olarak veriyorum cici bebe ve formul mamayi ezip veriyorum bunlari sık sık vermiyorum simdi linclerler soyliyim hemen onlar bisey demeden
Lisa3349 Oz_ge 4ay 18 gunluguz bende basladim bal kabagi tatli patates havuc verdim yiyor gayet guzel bizde mamayla beslendigimiz icin doktur basla dedi simdi cogaldim veriyorum kabiz ve alerji olmadi sukur
Prenses_annesi22 Oz_ge bızımde aynı 3 gün kuralı ıle yogurt yedırdım sebzelerı verdım.bgun ılk defa kahvaltı olarak yumurta sarısı pekmez cicibebe ve elma yapıp verdım severek yedı bır skntı olmadı olmaz ınsallah yanında su ıcırdım. Çok şükür yarın içinde muzlu yogurt yaptm bakalm suanlık normak gıdıyor.
Ranaa Oz_ge ya bende başladım 4ay 18 günlükken ama doktor sadece kasik mama verebilirsin artık dedi bi kaç güne 5 aylık olacağız.farklı şeyler de vermeli miyim.
Deletedmom5284 ben 5. ayda sadece yoğurt verdim çok az, birde kaşığın yarısı kadar sebzeler tattırdım üç gün kuralı ile, tam anlamıyla ek gıdaya geçmek için erken şuan
semaahmet Lisa3349 bizde. Başladık cnm ama anne sütü doktorum başla üç kaşığı geçmesin dedi bal kabağını nasıl verdin
Muhasebeciana Hiranursare sadece anne sutu alan bebekleri 180 gunun yani 6 ayin dolmasini bekletiyorlar canim mantikli olanda o zaten mama yiyorsa veya mama + meme yiyorsa bebek oyle erken baslatiyor doktorlar
Angels1324 Hiranursare bizi başlattı 5 aylık şuan sadece anne sütü ama başlattı öğlen meyve ikindi yoğurt akşam muhallebi gibi
Merveurl Bizde bugün 5 aylık olduk doktorumuz başlattı elma suyu ile sonra yoğurt havuç patates olarak devam ama az az tabi
Lisa3349 semaahmet buharda hasladim biraz suyla blendirle ezdim canm az da zeytin yagi kattim kabiz olmasin diye tavsiye ederim.
Ranaa Oz_ge hipp kullaniyoruz meyveli olanlardan verdim. Artık bi meyve bi sebzeli vermeyi dusunuyorum. Arada bi yarım elma suyu verdim bugün armut suyu denedik. Ama şöyle bi sıkıntım var kaşıkla yemek istemiyo bardağı kafaya dikip içmek istiyor😂
Sena00 Prenses_annesi22 bu yaptıklarınızla kilo almaya başladımı acaba benim kızım beş aylık oldu sadece mama ile besleniyo açıkçası biraz zayıf bı bebek bizde başladıktan sonra kilo alirmi diye merak ettim doktorumuzda daha bişey demedi ek gıda hakkında