Seyma_29_ Glsm-253 ben içine meyve koyarak verdim çokta severek yedi. Tahıllı aldım şimdi de onu deneyeceğim
DAK Glsm-253 Ben 6 ayından beri kullanıyorum canım. 120cc mamaya 2 yemek kaşığı hipp pirinçli koyuyorum evde elimde olan meyveleri cam rendeyle rendeliyorum 2-3 tane bebe bisküvisi koyuyorum 😊
maysaaa Glsm-253 bizde 4 bçuk aylığız adet dönemlerinde sütüm azalıyo doktor önermişti azaldığını hissedersen doymazsa verebilirsin diye. gece uykusuna yatırmadan önce meme veriyoeum sonra göz kararı kaynamış suyla karıştırıyorum yiyebileceğini düşündüğüm koyulukta yapıorum. Meyve falan koymuyorum asla sonrasında asıl ek gıda ya geçildiğinde sebzelerden başlatmak istiyorum önce tatlı şeyleri yediklerinde beğenmeyip reddedebiliyo bebekler sebzeleri o sebeple göze alamıyorum
Deletedmom5284 Hipp Organik 5 tahıl kullanıyorum doktor önerisiyle, öneririm, ama pirinçli olanı kullanmadım 😊 Hipp markasına güveniyorum
pamukseker1 Deletedmom5284 merhaba tahillidan bende aldim ama henuz yapmadim. Suyla mi hazirliyorsunuz nasil yapiyorsunuz?
Glsm-253 Bizde 5,5 aylığız hemşire başlayabilirsin dedi onu denemek istedim suyla mı karıştırıp veriyodnz Seyma_29_
_ADA_ Glsm-253 yok her sorulana zararlı diyen bi kesim var da. Labne diyorsunuz siz yapın, bebe bisküvi diyorsunuz siz yapın diyorlar dedim şimdi buna da denmeden ben yazayım 😂 benim doktorum da 4. Aydan itibaren hip ürünlerini kullanabilirsiniz dedi.
bynkutan Benim bebeğim besbucuk aylık iki yemek kaşığı mama koyuyorum kaba sonrada sıcak su dökerek karıştırıyor um göz kararı biraz cıvık bir kıvam alınca bırakıyorum Tadimlar bitsin bende meyve karistiracagim içine Anne sütü ve devamsutu ile yapanida okumuştum burada Benimki tahıl bazlı elmalı sütlü
Deletedmom5284 DAK 200 ml anne sütüne 4 yemek kaşığı koyuyorum içine meyve ekliyorum, su veya devam sütü ile de yapabilirsin 😘
DAK Deletedmom5284 Çoğu kişi kahvaltı da kullanıyormuş o yüzden danışmak istedim. Gece maması gibi versek sorun olur mu ki 😊