Bahalp Anneler merhaba. Sidefer kan ilacını kullananlar 6 aylık bebeğe kaç damla vermem gerekiyor?? Önceden vegaferon kullanıyorduk günde 4 damla.Oğlumun Kilosu 8900 gram.
Tazeannecik Bahalp bize verildiği zaman 7 kiloyduk. 5 damla dedi ama hep unutuyorum ya. D vitaminine alıştım bide şu kan ilacına alışsam. 4.aydan beri vermem lazım toplasan 20-25 damla vermemişimdir daha 🤦♀️ kan tahlili yapıldı iyi diye güvenip unutuyorum
Bahalp Zuzuu hayır yok. Diğer kan ilacını son zamanlarda kusmaya başladı oyüzden değiştirmek istedim. Dr a kaç damla diye sorduğumda aynı dedi. Birkaç yerde kilosuna göre değişiyor diye yazılar okudum. Ondan sormak istedim.
Mom981 Panikanne peki kaşığa mı damlatıp veriyorsunuz yoksa bi şeye mi karıştırılıyor ben mamadan 2 saat sonra kaşığa damlatıp veriyorum . Ama içindeki prospektüste besinlerle alınmalıdır yazıyor
Panikanne Mom981 ben içinde ki damlatmayla vermiştim ben mama kullanmıyorum sürekli emmek istediği için emziriyordun
NarTanesi Bahalp prospektüste 4-10 yaş arası çocuklar için yazarken doktorlar bu ilacı bebeklere hangi cesaretle veriyor yada ticari kaygımı desem