hemsireanne Bende 1 aylıkken almıştım kanguruyu ve oğlum d a içindeyken ağlıyordu pışpışlıyordum yada emzik veriyordum sakinleşiyordu zamanla da alıştı (tabi ben emziği vermekte biraz zorluyorum çünkü emzik seven bir bebek değildi 😅) şimdi 5.5 aylığız ve kanguru ile her yere gitmek tamamen kolaylık
Merveedd hemsireanne emziği alıo mu peki şimdi rahatça benim oğlumda 1.5 aylık işkence emzik tutturmakta😊
hemsireanne [bilinmeyen] yani yeni doğan aparatı ile kullanıyorsan kemik batması diye bişey mümkün değil ki zaten kemik birbirine değmez aralarına farklı dokular vardır geri alırlar mı aldığın mağazaya bağlı ne desem yanlış olur şimdi
hemsireanne Aynen bir sor istersen solomombaby ergobaby mamadusbaby boba4g kanguru istiyorsan bu kanguru markaları çok iyi birde meitai kanguru lar var
MTkutay [bilinmeyen] benimki biraz ağladı kanguruda bende içinden çıkarmadım hoplattim pispisladim meme verdim alistirdim şimdi çok seviyor kanguruyu
hemsireanne [bilinmeyen] aynen ergonomik olanı almalısın bende solomombaby kullanıyorum ☺️ ergonomik olmayan olursa bebeğinin duruş pozisyonu uygun olmaz ve ilerde sorunlar yaşayabilir
HaticeYlmazAydn [bilinmeyen] chicco easy fit kullanıyorum siz hangisini kullanıyorsunuz? Bebiş 2 ay 12 günlük dışa doğru bakıyor. Ağladığında koyup sokağa çıkıyorum, markete gidiyorum.
HaticeYlmazAydn Anne Ben memenunum yumuşak ve çok pratik giyiliyor. Diğerleri çok kafamı karıştırdı🙈Ben de 1 aylık kalça ultrasonundan sonra almıştım.Benimki pek sıkıntıya gelemiyor uyuklarken bana doğru koyuyorum. Uyanıksa dışa bakıtıyorum yoksa durmuyor.
SukranUras [bilinmeyen] ben de chicco kullanıyorum oğlum 3 aylıkken almıştır ilk zamanlarda o da çok ağlıyodu ama şimdi 6 aylık ve bayılıyo kanguruyla gezmeye hatta 100 metre gitmeden uyuyakalıyo garibim 😊 oldukça rahat yani bilemedim
Aycannn [bilinmeyen] ne kadarlık bebeğiniz ? Bizde chicco ya gittik kanguru için denemek istedim mağazada oğlum daha 52 günlük görevli kadın direk çocuğun bacaklarını ayırıp oturtmaya çalıştı yenidoğan aparatını sormuştum olmadığını söyleşi kanguruların üzerindeki lg ve ay hesabı bebeğime uygundu ama aparatsız uygun değil. Oğlum kanguruya ya koymamızla beraber direk ağladı hemen aldım . Bebeğiniz kangurudan değil rahatsız olduğu için ağlıyordur. Ben aparatlı olarak momfortbaby nin kangurusunu kullanıyorum gayet mutlu oğlum.
Ataberk [bilinmeyen] bende kraftin kini aldim hiç hoşlanmadım ilk zamanlar benim oğlumda ağlıyordu ama alıştı sürekli kullanmıyoruz ama bende sırt ağrısı çok yapiyo bebegiminde bacaklarına oturuyo dışa doğru takmayı deneyin çevreyi görünce duruyorlar
Aycannn [bilinmeyen] yenidoğan aparatı mağazada yoksa internetten sipariş edebilirsiniz kangurunuza uygunsa. Benim oğlumda bebek arabasında durmuyor puseti de taşımak çok zor artık kanguru kurtarıcımız oldu resmen
Ataberk hemsireanne bu markayı beğenenler var ben kraft aldığıma pişman oldum kaç kg a kadar kullanılıyor siznki
hemsireanne Ataberk sanırım 15 e kadar kullanılıyor diye hatırlıyorum internet sitesine girersen detaylı bilgileri orda veriyor canım
Ataberk [bilinmeyen]bizim kanguru küçüktü galiba 3.5 12 kg arası kullanılıyormuş 3 aylıkken dışa dönük takiyordm seviyordu alırlarsa geri verin tabi
hemsireanne Merveedd yok almıyor sadece dişini kaşımak için kullanıyor ağzına versem de iki emiyor eliyle çekip atıyor 🤣🤣 almıyorsa inan zorlama ben çok zorladım almadı sonra kendi parmağını emmeye başladı zaten
Merveedd hemsireanne ama emziği alması çok rahatlık😭😭 ne emziği beğeniyo alıyo ne de beni emdi benimki enteresan bir bebek😭