Elifdurununannesi 1yenianne Kurgu yok maalesef o kadar kötü durumdayız geçen bir olay vardı mevlaya nilüfer olayı biri çıkıp dedi bu forumda tanıyorum onlari maalesef doğru bu olanlar diye konuştu bende öyle düşünüyordum kurgudur diyordum ama maalesef ki doğruymuş 🙄😏
Sevdamavi Elifdurununannesi bence o işte başka bişe var kadın ticareti felan yoksa insanlar öyle alık olamaz olmamalı🤣
Elifdurununannesi Sevdamavi işlerine geliyor heralde o yoldan para kazanmak tövbe yarabbim sen ıslah et 🙄😏
Elifdurununannesi Fadime42 üzülüyorum aslında hemde çok 😒 kınamıyorum da ama olay o kadar şaşilasi kadar enteresan ki insan hem üzülüyor hemde gülmekten kendini alamiyor çünkü mantıklı bisey yok ortada cok tuhaf Allah doğru yolu göstersin inşallah
Elifdurununannesi Elifmoms simdi şurada insan gibi yaşayalım diye ağır cezalar kanunu ciksa mesela aldatan kadin yada adam hapis cezası alsa ogzurlukculer hemen çıkar bağırır istemezler dünyanın çivisi çıktı valla midem bulanıyor artık 😏🙄
sonsuzmutlulukkk Elifdurununannesi Allah aşkına çocuk istismarı özgürlük olarak görülüyor entest ilişkiler özgürlük olarak görülüyor vay o çocuklarımızın haline çok iğrenç bir toplum ahlaki başını almış gidiyor. Normalleştirme çabası içinde ilerliyor hayat😪
Elifdurununannesi sonsuzmutlulukkk Allah firavun gibi sonlarını getirsin inşallah çolugumuzu cocugumuzuda hayırlı helal süt emmiş insanlarla karşılaştırsın
Gulsen4224 Elifdurununannesi yufkacı hocaymış büyü ile naptı etti de bağladı kendine okudu üfledi galiba akılları yerinde değil 🙄çok kadın kaldırıyormuş ya evli kadınları 🤷🏻♀️Allahım islah etsin 🤲🏻
ikizbabymom Elifdurununannesi ben eltine diyom sen iyi bi elti olsan kaçar beni de götürürdün elde ne eltiler var diye(eltimle kardeş gibiyiz hamdolsun)Allahım tövbe daha neler görcez
sonsuzmutlulukkk Elifdurununannesi Amin bacım Amin İnşallah bunlar firavundan beter Allah’ın adını kullanıp yapanlar var kökleri kurusun yavrularımız hatırına inşallah 🤲