JrEminJrbusra 3aylık olana kadar düzeni olan rahat uyuyan bebeğim 3 aydan sonra hem uykuya zor dalar oldu hemde uykuları kısa sürmeye başladı,,napmam lazım arkadaşlar nazara mı geldik ne 🤯
nupeldemir21 JrEminJrbusra benimde bekliyorum ki bebeğim 3 aylık olsunda uyku düzeni başlasın diye sizde durum tam tersi olmuş
Karakiz JrEminJrbusra atak haftasi galiba galiba bnm oglumda oyle surekli agliyo uyumk istemiyo resmn direniyok 4 aylik oldk
hlyeylul JrEminJrbusra hoşgeldiniz 4. Ay atak haftasına.14. Haftada başlar 19 da biter en uzun bu sürüyor ve üzgünüm ki her şey alt üst oluyor.Ama bilinçli olursanız daha sakin kalabiliyorsunuz. Unutmayalım ki bebeklerimiz büyüyor ve büyümek çok zor 🙏🏻❤️
Ebbrru JrEminJrbusra kendimi gördüm okurken 3 ay 12 günlük olduk bu ayın başından beri huy değiştirdik uyuyan çocuk gitti birden kucağımda uyuyor yatirinca uyanıyor sallıyorum yok napcaz bilmiyorum ya
Muhteriz Bir an bunu ben yazdım sandım. Ne yapacağız bilmiyorum az önce zar zor ayağımda sallayarak uyuttum. Hiç böyle birşey yapmamıştım ama sabah 10dan beri uyumadı
Hazal22 Kızlar atak haftasına girdiniz en uzun atak buymuş zaten bir ayı geçiyor bitmesi uyku gerilemesi oluyo biz de 4ay 20günlüğüz 3ün ortalarında başladı🤦🏼♀️
Sevas Hazal22 ne durumdasınız şu an. Bizde 4 ay 20günlüğüz uykusu geldiğinde çok ağlıyor hepmi böyle kalacal diye korkuyorum 2 haftadır çok zorluyor
Gokceayy Hazal22 ayyy biz de üçün ortasındayız ve iki gündür cok huysuz sürekli koca karı gibi söyleniyor kızım 😂 zor uyutuyorum uyuyana kadar çenesi kapanmıyo sessiz harfler mırıldanıyo bu ne kadar sürer artık sesinden kulaklarım ağrıyo 🥺😁
Hazal22 Sevas biz de aynı dediğiniz gibiyiz😕ben de hep böyle kalıcak diye korkuyorum ya bütün düzenimiz bozuldu resmen
Hazal22 Ayazz444 dün gece artık isyan bayrağını cektim resmen hiç uyumadı hiç .4ay 21 günlük 5de geçecek diyorlar ya bakalım🤷🏼♀️🤷🏼♀️
JrEminJrbusra Bugün aşısı vardı doktor 3. Ve 5. Aylarda uykuya inat olması normal dedi ,5.aydan sonra uyku eğitimi vermeyi düşünüyorum, zaten ağlıyo sonucunda güzel uykusu olursa denemeye değer geldi 0