Eymenebru38 Merhaba arkadaşlar 12 günlük yeni anneyim bebeğim biberona alıştı göğsümü tutmuyo resmen diretiyo tutmamak için kendini geri çekiyor nasıl memeye alıştırabilirim lütfen yardımcı olur musunuz 🙄
Birminisannesi Eymenebru38 çok zorlamayın hiç almaz oyalayın aç kalmasına müsade edin çok acıktımı tutar ablam öyle alıştır neden biberona alıştı bu arada göğsünüzmü yara oldu
Melteem38 Eymenebru38 başta benim şm bebeğim de göğsümü tutmamıştı kaşıkla vermek zorunda kaldık daha sonra sakin olduğu acıktığı zaman emzik verdim onu emerken çekip göğsümü verdim emmeye başladı çok şükür. Bugün 23 günlük olduk. Sabırlı ol pes etmeden sürekli dene. Bebeğin emmeye başlar inşallah. ☺️
Emineyk Bence kaşık biberon kullanmalısın instagramda Dilruba demirezer var emzirme danışmanlığı ücretsiz yardımcı oluyor mesaj atabilirsin çok faydasını görürsün canım
Japonprenses Senin be bebegin üzeri çıplak bi şekilde bebegin cok ac degilken sakinken deneyebilirsin canim
HavvaZade Ben açken önce meme veriyordum çok huzursuzlanırsa azcık biberon verip sakinleşince biberonu geri çekip tekrar meme veriyordum öyle öyle alıştı