Kızım 17 aylık . 10 kilo bile değil yani çok hareketli falan . Ya kızlar günlük beslenme programımızı anlatayım size . Sabah 11 gibi kahvaltı yaparız 12.30 gibi uyur 2 saat falan . Ara öğün versem iştahını keser ana öğün yemez . Günde sadece 2 ana öğün yiyoruz . Mesela sabah kahvaltıyı 11 gibi yaptık 2 gibi uyandı hala bir şey yemedi çorba yaptım verdim yok istemiyor inatla ama aç da . Şimdi vermesem bir kaç saat sonra illa ki yiyecek ve onunla da tamam başka yemek yok anca verirsem süt bisküvi falan onu da tok yatsın diye veriyorum artık . Sizin de bebekler sadece 2 öğün mü yiyor . 3 ana 3 ara öğün olması gerektiğini okumuştum ama asla yani . Ben bu yemek işini beceremedim düzeltemedim olmuyor. siz napıyorsunuz ya ben nerede hata yapıyorum bana bir akıl verin nolur kendimi çok kötü hissediyorum . Ve yediği şeyler de hep sağlıksız şeyler . Pilav makarna patates kızartması falan çok çok seçici . Çok üzülüyorum beslenme konusunda hem aç durmasına hem sağlıklı besleyemiyorum diye napcam bilemedim 😢😢😢