Milamoms Koltuklarınızı ne ile siliyorsunuz ? Temizliğe başladım şöyle dip köşe koltukları da silmem lazım ne kullanıyorsunuz nasıl siliyorsunuz öneri bekliyorum
Pamuk_seker Milamoms daha dün sildim kizim kalemle resim yapmista tükenmez hemde Sicak su bulasik makina deterjani camasir suyu ve tencere kapagi ile sildim 2.suyunada yumusatici koydum sildi güzel kokulu tertemiz olmus kurumak üzere 😇
PortakalliKahve Milamoms sıcak suyla tableti eritiyorum azcık da yumuşatıcı ile lifliyorum güzel temizliyor
Bengisu_dunya Beyaz kalıp sabun ve sıcak su ile liflletiyorum. Cok kirli su cıkarsa 2. Kovayı da yapıp. Duru su ile siliyorım. Eşinize ya da güçlü birine yaptırırsanız on numara olur😍
Japonprenses File market var belki bilirsin ordan sıvı beyaz sabun var onla siliyorum ayni zamanda halılarımı da cok kirli degilse yikamaya vermeye gerek yoksa onla siliyorum pırıl pırıl yapio
Pamuk_seker sehribannn benimde bileğim yoruluyor ise yaradi bende ilk deneme yapmis oldum sert güzel sildi surekli bezini degistirdim güzel oldu😆