Elifsu
[bilinmeyen] Lavman yaptın mı?
NaimeYilmaz
[bilinmeyen] zeytınyagı hıcmı fayda etmedi? İçilmez dıe blıorm ama siz yinede bakın netten
Eylulll
[bilinmeyen] fitil deseniz?
AslhanDivarc
[bilinmeyen] ben kullandım etkiliydi hatta 1 2 gün kullanmaya başlıcam zorlanmaya başladım yine
Elifsu
[bilinmeyen] bende çok geç çıkıyorum tuvalete ama bana sıkınTı yaratmıyor.
Allah yardımcın olsun 😕
FatmanurHas
[bilinmeyen] basur değilse yırtık oluşmuştur makat çatlağı deniliyor
Elifsu
[bilinmeyen] bana kabızlık için doktor yiyeceğim şeylerin listesini verdi bana pek fayda etmedi ama sizde deneyin isterseniz.
Tahinin üzerine çıkan yağından içebilirsiniz.
Kayısı,üzüm,incir tüketin bol bol.
Bide duşunuzu en az 10 dakika oturarak ılık su ile yapın.
FatmanurHas
[bilinmeyen] normal doğum mu yaptınız. Bence bir doktora gidin ve benim size tavsiyem yemenize çok dikkat edin sabah aç karnına elma yiyin bol su için ve ekmek yemeyin kepekli ekmek tüketin kabız yapacak yiyeceklerden uzak durun duphalac kesin çözüm değil hatta o ilactan bende kullanmıştım ama doktorum ilerde alzahmier hastalığının neden olduğunu ve iyi bir ilac olmadığını anlattı
msraaa09
[bilinmeyen] benm bi bilgim yok bu konuda ama bebeğim kabızlık çekiyo bian aklıma geldi büyük insan bile dayanamıyosa o yavrucaklar napsın
Kayısı suyu iç cnm sürekli kuru kayısı ye
Ceronimo35
[bilinmeyen] bekunis diye bir tablet var icerigi bitkisel diyebiliyorum ve recetesiz bi sorun yine eczaneye hayat kurtarir
SedaAcar
Ceronimo35 cok fena sancili ishal yapiyor cok afedersiniz dışarıda yakalNirsaniz altiniza kaçırabilirsiniz
Elifsu
[bilinmeyen] iç istersen bi tahinin yağını. Bana hiç bi etkisi olmadı ama.
Geçmiş olsun
AslhanDivarc
[bilinmeyen] yök ağrı sızı yok reçetesiz alınıyor diye biliyorum eşim almıştı. Zaten doğumdan sonra versi doktor emzirirken de sıkıntı olmuyor
TugbaSaray
[bilinmeyen] evet ben kullandım allah yapandan razı olsun doğumdan 1 hafta sonra 9 gün boyunca kabız oldum omuzlarıma kadar ağrım oldu kaç gece tuvalette agladım bilmiyorum en son doktoruma sordum bu surubu verdi gece içtim sabaha karşı cok şükür cıktım tuvalete bidaha da yasamadım ama tekrar sorun olursa korkmadan içebilirsin dedi doktorum
TugbaSaray
[bilinmeyen] ve emziriyorum da bebeğimde de sütümde de hiçbir sorun olmadı reçetesiz de satılıyo
EsraOztemir
Bende sezeryan oldum bendede asiri kabizlik var ve cok sivi seyler yiyorum yine ayni ve basur olustu sizde olan varmi
Zeynapasel
[bilinmeyen] sabah aç karina yoğurdun içine zeytinyağı koy ye hamileyken doktor söylemişti bende o zaman kabizdim yada çok kavun ye oda biraz rahatlatıyor
Ceronimo35
[bilinmeyen] yok hic aci agti cekmedim bende de kavzlik daimi sorun direk yumusatiyor bunyeniZe gore ishal gibi de yapabilir icerigi bitkisel olmasi lazim emzirirken alinmayacak bir sey olmamasi lazim yine eczaneye bir sorun
Elifsu
[bilinmeyen] aynen benimde öyle oldu zaten. Halada devam ediyor.
FatmanurHas
[bilinmeyen] bende de var çatlak zaten dışından bakınca bende birşey göremedim ama doktora gidince doktor çatlak olduğunu söyledi bence yine de bir gidin derim bende gitmek istemedim ama ilerlemesinden korktum
TugbaSaray
[bilinmeyen] merak etmeyin sütü yada bebeği etkiliycek bişey vermezler ama bence şurubu kullanmanız yeterli olucaktır. ben ne kayısılar yedim ne hoşlaflar içtim ama malesef fayda etmedi bu surubu içene kadar evet çok rahat çıktım tuvalete