Deletedmom_56 Merhaba anneler, Bebeğimi uyutuyorum. İyice dalsın diye bekliyorum ve yerne yatırdıktan sonra üzerni örtmek için gidiyorum örttüğüm anda uyanıyor 🤦♀️ Hiç örttürmek istemiyor. Bunu yaşıyor musunuz 🤷♀️
arzunur Deletedmom_56 uyku tulumu alın bence benimkide öyle battaniye yüzünden uyanıyor sürekli. Bende alıcam uyku tulumu 😂😂
Ali23asaf Deletedmom_56 Uyku tulumu candır benim oğlumda öyleydi üstünü orttugum gibi uyandırdı uyku tulumu aldım şimdi rahat rahat uyuyor yavrum
turansmom HavvaZade evin sıcakligına gore değisiyor tulumlar. Bizim evimiz gece 23-25 arası o yüzden altina uzun kollu zibın ve bezle giydiriyorum sadece.
HavvaZade Peki elleri için ne yapıyorsunuz benim oğlum uyurken elleri hiç durmuyor hep yüzünde ve sürekli uyandırıyor kendini, mecbur kundak yapmak zorunda kalıyorum
turansmom HavvaZade Elleri icin malesef birsey yapamiyoruz. Biraz büyudüyse kundak yapmayın, zamanla kesiyor dokunmayı
Asilturk Deletedmom_56 benim kızım da öyleydi suan 25 aylık en güzeli uyku tulumu evınızın odasının ısısına göre içine de birsey giydirip uyku tulumuyla yatırabılırsınız
turansmom Deletedmom_56 Eskiden evet gündüzde çikmazdi üzerinden ama şimdi örttürüyor battaniye giymiyoruz o yüzden
turansmom HavvaZade Bırakin artık yavaş yavaş yada sadece geceleri kundak yapın uykusu uzun olsun diye. Artik ellerini keşfediyor zamanla dokunsada uyandirmayacak kendini zaten
HavvaZade turansmom normalde kundaklamıyord6m zaten şu son 1 haftadır çok fazla yüzünü elliyor doğduğu günden beri hiç kundaklamadım hep rahat yatsın istedim ama bu son 1 haftadır eli yüzünde uyandığı gibi bir de yüzünü çiziyor
turansmom HavvaZade Tirnaklarını 2 günde bir kesin. Anne sütünde yada mamada çok fazla kalsiyum olduğu için çok cabuk uzuyor tırnakları ama dedigim gibi zamanla geçiyor. Biz şuan 5 ay 1 haftalığiz ve ellerini yuzüne getirsede uyanmiyor ama ben hep serbest biraktım hiç engellemedim
nursocum Deletedmom_56 gündüz hiçbir problem yokken gece hep böyle. Elektirkli soba açıyorum sabaha kadar yapacak bişey yok. Uyku tulumuyla da uyumuyor