oykusilan Hilalkakilli evet kullanıyoruz 1 haftadır doktorumuz önerdi 3 ay 12 günlük kızım uyumadan yarım saat bir saat önce 15 damla veriyorum
1annecik FerahKuzum oy maşallah bizimkine göre büyükmüş 😇 benim oğlum 7.aya yeni girdi acaba erken mi diye kafamda soru işaretleri var o yüzden sormuştum kaç aylık olduğunu teşekkür ederim 🤗
oykusilan Baloglan123 içeriği oldukça doğal bir bebek/çocuk uyku damlası diyelim gece uyumayan ve bu yüzden huzursuz yorgun olan bebeklerimizi rahatlatıp uyumasını sağlıyor. Papatya melisa gibi rahatlatıcı bitkiler içeriyor
oykusilan Anldnmzz evet doktorum dedi acibadem kozyatagi eda hanım ne dese cok güvenirim mükemmel bir doktordur. Günde 15 damla.
oykusilan Hilalkakilli Doktorumuz söyledi sanırım üzerine yorum yapmak bana düşmez ama tabiki kendi doktorunuza danışın. 🥰
Splash-Splash-Love Hilalkakilli Dün aldım dün gece kullandım uykudan 40 dk önce kullansaydm daha iyiydi. İlk saatler kalktı devamında sabaha kadar uyudu.
Benanneoldum Hilalkakilli bende kullanmayı düşünüyorum ama uyku ilacı gibi geliyor bana korkuyorum bu arda 20 aylık hala gece uyanmaları var meme almamasına rağmen