Merakliannemmm Çok hoşuma gidiyor, çok almak istiyorum ihtiyacım da var. Ama çok pahalı bişey de alamam. Sizde xiaomi 1c mop süpürge mi yoksa aynısının prosu mu iyi.. Arada Bi 600 TL fark var ne diyorsunuz. Trednyolda ikisinin yorumları da çok iyi
Deletedmom_50 Merakliannemmm her modelin pro olanı daha iyi. Bir üst model oluyor çünkü pro olduğunda. Bir kere alınıyor haliyle uzun süre kullanmak amacıula alıyoruz, bütçenizi zorlayıp iyi bir şey alırsanız başınızı ağrıtmaz, uzun süre kullanırsınız.
Alismom Merakliannemmm 1c kullanıyorum 3300 e almıştım ilk alanlardanım. Şuan prosu o kadar olmuş keşke bekleseydim pro alsaydım çünkü turboda çalıştırınca şarjı çabuk bitiyor🤷🏼♀️
OzgeOzkan Merakliannemmm evinizin büyüklüğü ne kadar ? Süpürgeden ne istediğinize bağlı ? Yükseklikleri farklı ikisinin. Mop pro kullanıyorum memnunum istediğinizi sorabilirsiniz. Eşyalarım yüksek olmasa diğer modeli alırdım mecburen. Mop pronun şarjı da çok iyi. Turbo modda bütün evi süpürüyor bir kerede
Merakliannemmm Deletedmom_50 roborock filan diyenler de var da xiaomi yorumları çok hoşuma gitti.. Ama ben burda asıl kullanıcı varsa size sorayım dedim 🥰
Deletedmom_50 Merakliannemmm ben hem roborock s5 max kullanıyorum, hem de xiaomi viomi v2 pro kullanıyorum. İkisi de aynı segment ürünler hemen hemen zsten. İkisinden de oldukça memnunum.
Deletedmom_50 Merakliannemmm viomi v2 pro şu an da aşırı indirime girdi. Ben aldığımda 4000 liraydı, şimdi 3000 liraya ve hatta daha uyguna bile görüyorum.
Aylaayla Merakliannemmm benim ablam aldı xiominin çok memnun bende alıcam.Bazaların altına bile giriyormuş evde kedi var ben artık süpürge açmıyorun dedi evi tertemiz yapıyomuş.Bende homend mı alsam diye düşünüyorum hem Türkçe konuşuyomuş hemde köşeleri süpürebiliyor karar veremedim.
AlyaMeyra Merakliannemmm tam adını söyleyince oldu benim kullandığım. Diğer dediğinizi bilmiyorum ama ben bundan memnunum
Deletedmom5284 Deletedmom_50 ayy evet benimkide o ben 3buçuğa aldım şuan 2400 olmuş ben şiddetle öneririm herkese
kahvekolik_anne Deletedmom_50 siz ne zaman aldınız o fiyata ben 2 ay oldu alalı 2.400 şuan daha da ucuz viomi v2 pro siz baya bi pahalı almışsınız
Dorukege33 Xıamı 1C kullanıyorum silme süpürme yapıyor çok memnunum 1 yıldır kullanıyorum sıkıntı yaşamdım güzel temızlıyor
Deletedmom_50 Deletedmom5284 v3 pro’lar bile acayip ucuz şu an da evet. Makinamı seviyorum ama çok daha gelişmiş teknoloji olanlar çıktı valla gözümü dikiyorum bakalım🙄
Deletedmom5284 Deletedmom_50 Bizimki tam bir fiyat performans ürünü ben hatta daha alt modelini alsaymışsında olurmuş demiştim eşime ya, bundan iyisi şamda kayısı boşver 😅😅