Berfin988 Kızlar bana fikir verebilir misiniz kızımın doğum günü yaklaştı ikramlık neler yapabilirim 😋
Prensannesiyimm Berfin988 daha dün yaptık tatlı tuzlu kurabiye, yaprak sarma, mercimek köftesi,su böreği, cupcake, patates salatası, yalancı profiterol, poğaça bunları yaptım
Zeynepzey Berfin988 biz poğaça börek mercimek köftesi yaprak sarması kurabiye havuç topu yapmıştık dışarıyada cupcake ve çikolata toplarından yaptırmıştım
Prensannesiyimm [silindi] daha dün yaptık tatlı tuzlu kurabiye, yaprak sarma, mercimek köftesi,su böreği, cupcake, patates salatası, yalancı profiterol, poğaça bunları yaptım sana da fikir olsun canım yapmak istersen
[silindi] Prensannesiyimm teşekkür ederim benimde aklımda aynilari vardı mercimek köftesi hariç teşekkür ederim 😍
[silindi] tarcinkokusu14 Milamoms Yaa çok sevindim kızlar neler yaptınız bebislere ben balon falan aldım sadece doğum günü kıyafetini aldım bu arada 8 nisanda benim doğum günüm🌼🥰💜
Berfin988 Beyazlale birde ramazana denk geliyor sizce yemeğe gerek varmı yoksa ikramlıklar yeterli olurmu
Beyazlale Berfin988 ramazana denk geliyorsa ikramlık yeterli olacaktır. Şimdiden doğum gününüz kutlu olsun 🌸👶🏻
Luisluis 14 Nisan da bizim 😀 cupcake yaprak sarma gül böreği yada su böreği düşünüyorum gerisi kısmet 😂
Berfin988 Luisluis benim aklıma gelen sarma ıslak kurabiye rus salatası gül böreği bir iki tuzlu daha olsun istedim ramazana denk geliyor insanlar aç kalmasın diyerekten
Milamoms Berfin988 kap kek yapicam börek makarna salatası mercimek köftesi bide yaş pasta var yeter bence
sinefil Berfin988 Kendi yaptiklarimi soyleyeyim fikir olsun 🌿 Salamura ve pazı sarması 🌿 Patates çanağı 🌿 Tavuklu şehriye salatası 🌿 Peynirli sigara böreği 🌿 Minik tost ekmeğinden pizza Yaş günü pastasını da kendim yaptım meyveli damla çikolatalı
Berfin988 sinefil bende kararsız kaldım pastayı dışardamı yaptırsam kendim evdemi yapsam diye şeker hamurlarıda uygun fiyatları bilemedim 🤣