Kaosseverrr Saçlarım siyah Açıcıyla açıcam şuana kadar hep Kuaförde boyattım Her rengi de yaptım ama Evde insan bir Tırsıyormuş 😂 kararımı verdim gittim aldım İnşallah ciguliye dönmem 😂 kullanan var mı bu rengi 🙄
Alinadefne Kaosseverrr evet bn boyadım kendım. Canm. Sacım cok sıyah degıl. Ama ılk acıcı ıle actım sonra yapıstırdım bu rengı. Super olmuştu. Foto olsaydı atardım. Ikı sene once şindi. Omre yaptırdım😘
Merve Kaosseverrr yani esmere yakışır mı bilmiyorum. Daha çok açık ve buğdaya gider gibi amaaa bu dünyaya bir kere geldik neden olmasın. Boyayın gitsin
Zalimsin Başlığı okuyunca aklıma şokta ya da bimde satılan çikolata geldi inş öyle Bi renk değildir bu 😁 ilk defa duydum ben de saçımı boyamaya karar verdim renk düşünüyorum
Merve Kaosseverrr iyi bakalım. Zamanla rengi oturduğunda ve açıldığında da aynı fikirde olursunuz umarım 😅
Kbrbydk Kaosseverrr yaaa foto atar misiniz eğer tesettürlü degilseniz Çok merak ettim benimde saçlarım siyah kendi rengi bende boyamayı düşünüyorum bu sıralar.
Kaosseverrr Kbrbydk tesettürlüyümmm Kuzum ❤️ Ama Çok güzel Oldu Ben öyle hemen beğenmem bişeyi içime sindi bu Onca renk denemiş biri olarak Hoş oldu ama saçın benimki gibi siyah madem Önce saçını açman gerekiyor 😍