DyguHlya Hanımlar merhaba 4 ay 16 günlük bebeğim var ismini seslendiğimde bakmaması erken olduğu için mi ? Ne zaman seslendiğimizde bakar acaba ??
Ozgeb DyguHlya ismini söylediğinizde bakmayabilir ama bir ses geldiğinde bakabilir artık diye düşünüyorum arkasına geçin alkış yapıp sevgi sözcükleri söyleyin ve bakıp bakmadığını kontrol edin bu çok önemli bir mevzu
DyguHlya Mom079 zeytinbacilar EslemEva_23 Erken diye düşündüm bende ama işte internette farklı farklı şeyler yazınca insanın aklına başka şeyler geliyor. Çok teşekkürler hanımlar 🙏🏻
zeytinbacilar Erken daha adını henüz bilmiyor her bebeğe değişkenlik göstermekle birlikte 6 ayı buluyor adına dönmeyi bakmayı biraz daha beklemelisiniz bence
DyguHlya Ozgeb evet o yüzden bende yazdım çıngırağı takip ediyor alkış yaptığımda mutlu oluyor dikkatini çekiyor ama ismine bakması erken mi değil mi emin olamadım 🙈
EslemEva_23 DyguHlya rica ederim ama siz direk doktora sorun cünkü internet bazen öyle şeyler yazıyor gerçekten cok korkunç şeyler
serhattt DyguHlya valla dogdugundan berı ısmıyle seslenırız hep ondan mı bılmıyorum 4 ay 21 gunluk hep bakar seslendıgımızde
DyguHlya serhattt MaşaAllah sizinkine, çıngırağa alkışlar sesler dikkatini çekiyor ama yine de aklıma takılıyor bu durum