Selen34 Slm 3 aylık bebegim var son 10 gündür meme sorunu yasıyoruz emmek istemiyor böyle sorun yasayan varmı gecici bişeymidir
Gulom34 Selen34 geçici bir durum bazı dönemlerde bebekler meme reddi yaşayabiliyor korkmayın kaygılanmayın siz emzirmeye devam edin
PrensesRavza Selen34 inşallah geçer zamanla benim kızım doğduğunda beri öyle hep zorla tikistiriyorum ağzına
Muhteriz Benim de öyle canım 3 ay 3 günlük yaklaşıl 3-4 gündür böyle uykudayken emiyor sadece onda da çok çekemiyor uyuduğu için. Gündüzleri uykusu da sıfıra indi iki gündür aç geziyoruz. Ne yapacağımı şaşırdım. Sağıyorum bazen ama artık sütüm de azalmaya başladı. İnşallah geri dönerler memeye
Duremyus Kızlar aynı sıkıntıyı o dönem de bende yaşadım şimdi 5 aylık oğlum geçici bir süreç ben uyku haliyle emzirdim hatta ayakta emzirdik eşim tuttu 🙈
Muhteriz Duremyus ne kadar sürdü sizin ve sonradan memeyi kendi ister oldu mu çok merak ediyorum birgün benimki meme için aplayacak mı
Duremyus Muhteriz açıkçası 1 haft sürdü kaynanam dedi ki bu çocukta tiksinme var dedi biz oğlanı yavşan otunu kaynatılıp suyu ile yıkadık azaldı zaten sürekli yesin diye diretince acıkınca artık yiyordu
NhL Su an 3 ay 21 günlüğüz yaklaşık 1 aydır aynı sorunu yaşıyoruz çok sinir bozucu bi durum anne acısından , hala gecmesini bekliyoruz bu dönemin 🙄🤦♀️