bonjour_maman Kızlar 5 ay oldu doğum yapalı şimdiye kadar gecikmedi adetim bu ay 24′ünde olmam gerekirken hala olmadım dün test yaptım negatif çıktı niye olmuyorum anlamıyorum korku saldı beni daha bebeğim 5 aylık 😒😔
elifiii bonjour_maman şubat ayındaki gün eksikliğini hesaba kattınız mı ? bazen mevsim degisikliklerinde de böyle ufak sarkmalar olabiliyor. Korunma seklinizden eminseniz korkmayın stres daha da geciktirir
Kk41 bonjour_maman Benimde öyle oldu korktum valla 4 gün gecikmeli oldu bebeğim 5 aylık olcak normal heralde düzensiz olması
Ef24 bonjour_maman benim de aynen oğlum 5.5 aylık 24 ünde ya da en geç Şubat 28 cekti 25 inde olmam gerekti olmadım test yaptım 2 kez ama negatif anlamadım 🤷🏻♀️ Yalnız dikkat ediyorum şu bir haftadır forumda yazan çok regl gecikmesini mevsim geçişinden dolayıdır inşallah hepimizinki 🤲🏻
Pamuk_seker bonjour_maman 1 sene duzensizlik olmasi normal benim 4 gün gecikmem bile olmustu simdi duzene girdi tabiki 21 aylik kizim korkma zaten test de negatifmis sakin kal olursun canim yoktur Yarin olmam lazim benimde uygulama kullanıyorum o hesaplayip bana hazir ol sali gunu olucak sin diye bildirim veriyor yarin olmazsa test yapacagim bende hamileyimdir belki 2 sefer korunmasiz oldu 🥰
bonjour_maman elifiii eminim prezervatif korunuyoruz eşimin babası yoğun bakımda bu ay afedersiniz ilişkiye bile bu ay 1 kez ya girdik ya girmedik yani niye olmuyorum anlamdım hiç böyle olmamıştı
elifiii bonjour_maman bazen olabiliyor, mevsim degisikliği, stres veya üzüntü hormonlarınızı etkilemiş olabilir.
Mlkko Doğumdan sonra ilk 1 sene adet düzensizliği olması normal dedi doktorum. Belki ondandır bu kadar stres yapmayın onun da etkisi oluyor daha çok gecikiyor
Pamuk_seker bonjour_maman olursa isterim kizim 21 aylik büyüdü ve uslu egitimli bir kızım zorlanmiyorum ama yokmus şimdi öğrendim 😆